Gondoltátok volna, hogy ha párosítjátok az ételeket, akkor még jobban ki tudjátok hozni belőlük a legjobbat? Na ugye, hogy nem?!
vous - 2015.07.02.
A Newsweek egy tanulmányról ír, amely szerint a tojás teljesen másképpen segíti a különböző színű zöldségek felszívódását. Az elvégzett kutatásban 16 férfi vett részt, akiket három csoportra osztottak. Mind salátát ettek, annyi különbséggel, hogy az egyik csoport nem evett mellé tojást, míg a másik két csapat másfél, illetve három tojást fogyasztott mellé.
Az eredmények megdöbbentőek voltak! Azok vérében, akik több tojást ettek a salátához, még 10 óra múlva is kétszer annyi tápanyagot találtak, mint a többi résztvevőnél.
- Teljes kiőrlésű kenyér + hummusz
- Leveles zöldségek, saláták + citrom
- Kurkumát tartalmazó ételek + bors