Egyéb kategória

Relax a kádban: végre feltalálták a vízálló könyvet!

Könyvmolyként biztosan állíthatom, könyvet olvasni bárhogy lehet: ülve, állva, mozgó járművön, pad alatt, takarítás közben, tankönyv alatt. Csak vízben nem.
vous - 2015.06.19.
Relax a kádban: végre feltalálták a vízálló könyvet!

Tényleg bosszantó, hogy nem ülhetsz le könyvvel a szökőkút mellé teljes nyugalommal, mert valaki biztos, hogy lefröcsköli, ugyanez igaz a vízpartra és a fürdésre is. Rémisztő látvány, ahogy a vízcseppek apránként felfalják a könyvet, míg a végén ázott kutyaként fekszik a kezedben. És a legbosszantóbb, hogy még lapozni sem tudsz. Meg hogy nem tudod meg, mi fog történni.

Ha nektek is van hasonló problémátok, akkor van egy jó hírünk! Megszületett a Bibliobath, egy olyan könyv, melynek lapjai szintetikus papírból készültek, ami – kapaszkodjatok meg – teljesen vízálló! A kitalálók nem teketóriáztak, kipróbálták mindenféle hőfokon, szappanos vízben, folyóvízben, és bírja a strapát!

Ajánlják fürdés közben, túrázás közben, strandra, hajóra, igazi túlélő a kicsike. Egyelőre még csak kezdeti stádiumban van, és csak néhány mű kapható belőle, én mindenesetre reménykedem, hogy hazánkba is eljut, mert már meg sem tudom számolni, hány könyvet áztattam szét a kádban.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.