Egyéb kategória

Macseb, aki nem tudja az illemet

Megszoktuk, hogy a cicák cicáskodnak: kecsesen sétálgatnak, ha úgy akarják, dorombolnak, mi pedig a rabszolgájuk vagyunk. Ez a cicus viszont totál kutya.
vous - 2015.06.24.
Macseb, aki nem tudja az illemet

Képzeljétek, találtam egy személyiségzavaros cicust a www.lematin.ch oldalán. Ha megnézitek a videót, rájöttök, miért tudtam ilyen pontos diagnózist felállítani. Liheg, úgy fut, mint egy kutya, és visszahozza az eldobott egeret. Ha a ti cicusotok is tud ilyet, feltétlen jelezzétek nekünk! 
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.