Trend

A hátizsák sokoldalú is lehet

A legtöbb táskatípusnak van egy olyan fő funkciója, amivel alapvetően azonosítjuk. A hátizsák esetén már egy kicsit más a helyzet, hiszen eleve sokféle helyzetben tökéletesen megállja a helyét. Hát még akkor, ha többféleképpen is tudjuk viselni!
vous - 2024.05.28.
A hátizsák sokoldalú is lehet

Praktikus holmi, dizájnos kivitelben

A hátizsákok viselése kényelmes, ráadásul még a gerincünknek és a hátunk izmainak is ez az egyik legkényelmesebb viselet. A súly egyenletesen terheli mind a hátat, mind a vállakat, ennek köszönhetően nehezebb csomagok esetén is sokkal jobban megbirkózunk a cipekedés feladatával. 

A Taskam.hu hátizsák kínálatában olyan modelleket is szép számmal találunk, amelyek képesek megdobogtatni a női szíveket. És ez még akkor is igaz, ha alapból nem ez a kedvenc táskafajtánk. Nézzük meg, hogy miért!

Gyönyörű modellek, csodás színek

A hátizsák sokszor tűnik praktikus választásnak, no de a női nem számára nem feltétlenül ez a legdominánsabb szempont. Pedig valójában, ha hosszabb távon kell magunkon hordoznunk, és nehezebb dolgokat, például friss itallal, üdítővel vagy vízzel teli palackokat kell belepakolnunk, akkor sokkal kellemesebb a viselése, mint egy hagyományos válltáskának, ami a hölgyek leggyakoribb választása. 

Az is előnye, hogy sokkal szabadabb mozgást biztosít, hiszen mindkét kezünket akadály nélkül tudjuk használni, nem véletlen, hogy túrázáshoz, szaladgálós napokhoz és a gyermekeinkkel töltött délutánokhoz is a legjobb megoldásnak bizonyul. 

Mit szólunk például egy csodás virágmintás bézs színű modellhez, ami azonnal megidézi a felhőtlen nyári délutánokat? Vagy egy kifejezetten csajos műbőr hátizsákhoz, ami szó szerint is ragyog a rajta elhelyezett strasszok miatt? A tervezők és a gyártók is gondoltak a női nemre, így kedvünkre válogathatunk a szebbnél szebb darabok közül.

A hátizsák akár oldaltáskává is alakítható…

Természetesen csak abban az esetben, ha ennek megfelelően választjuk ki a konkrét modellt. Akadnak ugyanis olyan változatok, amelyeket többféleképpen is lehet viselni.

Egy oldaltáska mindig jól pakolható, kézre áll, és emellett könnyedén kipakolhatjuk, vagy beletehetjük mindig azokat a dolgainkat, amikre aktuálisan szükségünk van. Ez nagyszerű megoldás például utazás közben, amikor nem szeretnénk állandóan felvenni, illetve letenni a hátizsákunkat.

Ma már nem jelent nehézséget a két modellt egy kombinált, és szintén gyönyörű táska formájában beszerezni. Ezeket így is, úgy is viselhetjük, ezért nem kell kompromisszumot kötnünk a kérdésben, hiszen egyszerre mindkettő a miénk lehet.

Azon ifjú hölgyek számára is ideális választás lehet, akik nem szeretnének lemondani a divatos válltáskáról, amit iskolatáskaként is használhatnak, ugyanakkor szívesen viselnének inkább hátizsákot, amikor elfárad a válluk. 

Mivel itt egyszerre kapják meg mindkét lehetőséget, így nem szükséges lemondaniuk egyikről sem, és akár menet közben is változtathatnak azon, hogy éppen melyik opció lenne a komfortosabb számukra.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!