Egyéb kategória

Hogyan kezeljük a tinibőrt 30 felett?

Az emberek java kamaszkorban szembesül a pattanásos, problémás bőrrel. De mit tehetünk, ha 30 év felett kell megküzdeni hasonló, zsíros bőrállapottal? Fontos, hogy ilyen helyzetben minden esetben természetes, bio kozmetikumokat alkalmazzunk a tömegtermékek helyett!

vous - 2022.09.19.
Hogyan kezeljük a tinibőrt 30 felett?

Praktikus lépések bőrprobléma esetén

A tudatos bőrápolás alapja a gondos arctisztítás. Szintén megfontolandó, hogy pattanások megjelenésekor kerülni érdemes a nyomkodásukat, hiszen azzal csak rontunk az állapoton. Még fokozottabb gyulladás jöhet létre. Így, ha például az állunkon jelenik meg egy gyulladásos góc, ne nyomkodjuk! Ehelyett az alaposabb, mégis gyengéd tisztításra kell törekedni. 

Mindenképpen natúr vagy bio arctisztító kozmetikumokat válasszunk, melyeket legalább napi kétszer-háromszor ajánlott alkalmazni. A BIOLA Webshop tini bőrápolás kategóriájából természetes arclemosókat, arctisztítókat szerezhetünk be, melyek a gyógynövények erejével segítik a faggyúmirigy működésének normalizálását. Kellően hidratálnak, miközben nem zsírosítják a problémás bőrt. Ezek a natúr és bio készítmények kifejezetten a pattanásos, zsíros bőrre lettek fejlesztve. Javasolt például szeborreás, kevert bőr esetén az Echinacea micellás arctisztító virágvíz, vagy a Bio Stellária tonik, vag a Bio Teafaolajos arctisztító gél alkalmazása.

Természeteskészítmények arctisztításhoz 

A tisztítás mellett megfelelően hidratálja a zsíros, aknés bőrt a Citromfű-fűzfa tini arclemosó gél. Közreműködik a faggyútermelődés normalizálásában a paradicsom kivonata, a ciprus illóolaja, valamint a panthenol és az E-vitamin révén, melyek mind megtalálhatóak ebben a termékben. Különösen ajánlott edzést követően a hatékony arctisztításhoz. 

A Csipkerózsa arctisztító hab megoldást kínál a problémás bőr tisztítására. Aranyvessző és csipkebogyó kivonata által üde, hidratált érzetet biztosít. Ez a termék a Bíborka arcápolóval együtt alkalmazva remek kombináció szeborreás bőr esetén. 

Az Echinacea micellás arctisztító mattító, bőrtömörítő, nyugtató hatást biztosít gyógynövény kivonatai révén. Ugyanakkor a bőr vízmegkötő képességét is javítja. Remekül használható smink lemosásához. 

A Gyógynövényes arcápoló paradicsomos gél leginkább a várandósság idején az állon megjelenő fájdalmas duzzanatok esetében nyújt kiváló megoldást. Hidratál, miközben a faggyúmirigy normalizálásban is segítséget jelent. 

Forrás:
Pexels

Tudatos arcápolási rutin minden életkorban

A tinibőr problémájával nemcsak a kamaszkor idején szembesülhetünk. Egy dolog azonban közös, bármely életkorban is jelentkezik. Mégpedig az, hogy egy gondos bőrápolási rutinnal, kifejezetten erre a célra fejlesztett natúr és bio arcápolókkal rengeteget javíthatunk az állapoton. Az alapos arctisztítás az alapja mindennek, melyhez a legtermészetesebb készítmények alkalmazása javasolt. Az arclemosást lehetőleg rendszeresen végezzük, naponta kétszer, reggel és este beiktatva.

A gyógynövények segítségével nagyon szép eredmények érhetők el, melyeknek köszönhetően az ápolt, üde, matt bőr nem marad álom többé!

Ajánlott cikkek