Trend

Olyan, mint te: sikkes, tündöklő és ellenállhatatlan

Amikor belép valaki az otthoni irodádba, azonnal meglátja, hogy milyen is a stílusod. Nem csupán a mindennapjaidra vannak ugyanis hatással a különböző terekben alkalmazott bútorok és egyéb berendezési elemek, hanem fontos üzeneteket is hordoznak az ügyfeleid számára. 

vous - 2022.07.12.
Olyan, mint te: sikkes, tündöklő és ellenállhatatlan

Lenyomata ez az enteriőr a te egyéni ízlésvilágodnak, képes tehát megmutatni, milyen sikkes, tündöklő és ellenállhatatlan az egyéniséged. Ráadásul te is jobban fogod magad érezni egy olyan otthoni irodában, amely kellemes és kényelmes, de még rólad is mesél.

Segíti a sikeres üzletkötést is

A DODO irodabútor kollekciójában te is rengeteg ötletes és nagyon jó minőségű darabra bukkanhatsz. Sokféle hangulatot kialakíthatsz az otthoni irodádban. A fekete-fehér lehet az egyik ilyen párosítás, mellyel nagyon sok erőt sugárzó környezetet teremthetsz. 

A fekete bőr a fekete fával és világító fehér falakkal kombinálva olyan határozott egyéniségre utalhat, aki képes higgadtan döntéseket meghozni. Esetleg érdemes lehet azért pár dekorációval oldani a kissé ridegnek ható hangulatot. Jó szolgálatot tehetnek a dísztálak vagy egy hatalmas ablak, ahonnan csak úgy árad be a fény.

Játékosság és kísérletezés

Ha például kísérletező alkat vagy, akkor esetleg a vintage stílussal is megpróbálkozhatsz. Ennek elsősorban az lesz majd az üzenete a látogatóid felé, hogy ugyan nagy figyelmet fordítasz a múlt értékeinek megőrzésére és tiszteletére, emellett pedig a jövőért is sokat teszel. 

A friss és a kopottas elemek vegyítése csupa móka lehet majd. A hideg színek illenek ehhez a stílushoz a legjobban, ezek pedig különösen jól képesek a stressz ellen hatni, ami pedig az irodai környezetben egyáltalán nem elhanyagolható szempont. 

Játékos jellemvonásaidat pedig az anyagok és a színek keverésével tudod a felszínen megjeleníteni. Azonnal elő fog bukkanni az a sok-sok energia, amely annyira ellenállhatatlanná és sikeressé tesz téged a munka világában is. Tegyél élénkebb darabokat a homogén színvilágba, és máris tündökölni fog majd a tér!

Forrás:
dodo.hu

Modern és természetes elemek

Ha a modern stílus a legkedveltebb a számodra, akkor bátran keverd a bőrből készült elemeket a műanyaggal! Utóbbiak a keménységükkel a gyors és eredményes munkavégzésre utalhatnak, amely igazán imponáló lehet egy új ügyfél számára. A kényelmes fotelek pedig az elmélyült beszélgetéseknek adnak majd teret, ami a hosszú időre szóló sikeres együttműködés előtt nyithatja meg a kapukat. Egy-egy ötletes és feltűnő dizájnelem vagy puff egy modern otthoni irodai térbe illesztve csodásan inspiráló tud lenni számodra is, de az ügyfeleknek is.

Ha igazán fontos számodra a produktivitás, akkor tegyél sok növényt az otthoni irodádba! Számos tanulmány foglalkozott ezzel a témával: amellett, hogy hasznos, még igazán játékossá is teheti a teret, és a dísztárgyakat is kiválthatják. Jól illenek hozzá a fából készült bútorok is.

Ajánlott cikkek