Egyéb kategória

A férjem szerint nem főzök jól, a kolléganője főztjével tért haza este

Tudom, nem én vagyok Martha Stewart, de azért ez már mégiscsak túlzás!

vous - 2022.05.27.
A férjem szerint nem főzök jól, a kolléganője főztjével tért haza este

Szerintem a férjem kolléganője átesett a ló túloldalára, viszont szerinte én vagyok az, aki túldramatizálja a helyzetet.

Párszor találkoztunk már Nórával, és sosem keltett túl pozitív benyomást bennem. A párom szerint paranoiás vagyok, de mindig az volt az érzésem, hogy szurkálódik a nő. Legutóbb egy céges rendezvényen találkoztunk, ahol a vacsora miatt szóba került a főzés is. Nem tagadtam, hogy nem tudok túl jól főzni, de igyekszem. Ezután Nóra nem igazán akart leszállni a témáról, a vacsora alatt többször is megjegyzéseket tett, és visszatért ahhoz, hogy én milyen béna is vagyok a konyhában. Már a férjemnek is kezdett kellemetlen lenni a szituáció, úgyhogy próbálta elterelni a témát, de láthatóan örömöt okozott a csajnak, hogy talált valamit bennem, amiért belémköthet. Idegesítő volt, de nem csináltam belőle ügyet. Ami viszont utána történt, amellett nem tudtam elmenni szó nélkül.

A nem kívánt vacsora…

Néhány napja, szokásomhoz híven összedobtam a páromnak és magamnak a vacsorát, csak rá vártam a megterített asztalnál. Amikor hazaért, egy ételhordót szorongatott a kezében. Amikor rákérdeztem, hogy mi az, nem hittem a fülemnek:

Kiderült, Nóra főzött neki, és a lelkére kötötte, hogy mindenképp egye meg még aznap.

Hirtelen azt sem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek a szituáción. Közöltem vele, hogy én már főztem, úgyhogy nyugodtan kidobhatja, neki viszont más tervei voltak. Nóra ugyanis megeskette, hogy ez legyen a vacsorája, és fényképezze is le neki az üres tányért. Ezen a ponton borultam ki teljesen, úgyhogy válaszút elé állítottam:

Ha megeszi, amit az a nő csinált neki, ez volt az utolsó dolog, amit érte csináltam.

Ő erre elkezdte megmelegíteni Nóra főztjét.

Ez rég nem a főzésről szól

Azóta elég fagyos a hangulat közöttünk, én tartom magam a szavamhoz, és nem csinálok meg neki semmit, legyen szó az ingvasalásról, vacsoráról vagy a szexről. Ő egyre idegesebb emiatt, és szerinte nevetségesen viselkedek, nem érti meg, mennyire rosszul esett, amit csinált. Még az anyósomat is rám uszította, hogy "beszéljen a fejemmel". Természetesen ő sem érzi ezt nagy dolognak, szerinte megértőbbnek kellett volna lennem a kisfiával, hiszen ő csak nem szeretett volna konfliktusba kerülni a munkahelyén. 

Pedig szerintem nem csak erről van szó. Ezzel a húzásával Nóra új szintre emelte a bosszantásomat, és ezt már nem tudom szó nélkül tűrni. Szerintem a férjemre pályázik, de rajtam kívül ezt vagy nem látja senki, vagy egyszerűen figyelmen kívül hagyja. Azt ne magyarázza meg nekem senki, hogy minden hátsó szándék nélkül viselkedik így a férjemmel!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Otthon

A népszerű és designos franciaágyak
Otthon
A népszerű és designos franciaágyak
vous - 2023.11.23.
Az alvás fontos szerepet játszik mindennapi életünkben, és egy megbízható franciaágy kiválasztása kulcsfontosságú a pihentető alváshoz. Az ilyen ágyak között két gyakran választott lehetőség van a rugós és a matracos változatok. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a választás függ az egyéni szempontoktól és az alvási szokásoktól.