Egyéb kategória

Egy sugarbaby vallomásai

Őszintén a témáról, első kézből ritkán hallani. Pedig az embereknek rengeteg kérdése lenne.

vous - 2022.05.27.
Egy sugarbaby vallomásai

Mi visz rá egy lányt, hogy sugarbabynek álljon? Létezik ilyen kapcsolat szex nélkül? Mit kaphat egy lány a szolgáltatásaiért? Sokunkban felmerülnek ezek a kérdések, ha szóba kerül ez a téma. Egy sugarbaby most őszintén válaszolt a kíváncsiskodók kérdéseire Redditen, így egy kicsit mind beleláthatunk ennek a világnak a csillogó, és kevésbé csillogó részébe is. Következzenek a legizgalmasabb kérdések!

Mi volt az a pont, amikor elhatároztad, hogy ebbe belevágsz?

Amikor szakítottam a volt barátommal, akivel 7 évig voltam együtt, és fullasztott az érzés, hogy nincs elég pénzem, pedig a belemet kidolgozom egyetem mellett.

Hogy néz ki egy ilyen találkozó? Elmentek vacsorázni, utána hotel? Vagy hogy kell ezt elképzelni?

Mint egy olyan randit, amire nyíltan szexelni mész, csak itt a végén pénzt is kapsz, meg egy jó, vagy kevésbé jó, esetleg rossz társaságot. Vacsora után, ha szimpatikus, akkor fel a hotelbe vagy a lakásába. Ha van szex, akkor utána ők diszkréten lelépnek, én mindig maradhattam reggelig, ki volt fizetve minden. De sokszor maradtak velem ők is beszélgetni, mert érdekelt a személyiségük. Az anyagiak változók. Én átlagosan 200.000 Ft-ot kaptam egy találkozón. Volt akitől 50-et, de az is jól jött, volt aki 550.000-et adott, de volt aki iPhone-t vett nekem.

Mi volt a legjobb / legrosszabb tapasztalatod?

A legjobb a kapcsolódások a sugar daddyjeimmel. Szerettem hallgatni, ahogy mesélnek nekem egy olyan életről, amit én nem ismerhettem. Legrosszabb, amikor az egyikük eléggé rám kattant, és eljött a munkahelyemhez, hogy beszéljek vele.

“Kötelező” volt lefeküdni velük, vagy opcionális? Milyen férfiakkal voltál együtt? 

Opcionális, de nem voltak illúzióim. Csak azokkal találkoztam, akik tetszettek. Ha megvolt a kémia élőben is, akkor a második találkozón, de néha az elsőn is volt már szex. Jól szituált, 40-50 éves, többnyire családos cégvezető pasik.

Voltak fent képeid? 

Voltak, de engedélykérést kellett küldeni, hogy láthassák.

Nem féltél, hogy lebuksz?

Az volt a fedősztorim, ha beleakadtam egy ismerősbe, hogy csak esettanulmányt írok róla suliba.

Nem voltál zavarban az első pár alkalommal? 

Zavarban voltam, amennyire az ember zavarban szokott lenni, amikor a másik nemből találkozik valakivel.

Kik tudták a környezetedből? 

A két legjobb barátnőmön kívül senkinek nem mondtam el, mert nagyon normális értékrendű baráti társaságom és családom volt/van, senkinek nem fért volna bele, ha ezt megtudja.

Mi volt a legdurvább dolog, amit meg kellett csinálnod?

Análszex, ami talán másnak durva. Nekem nem volt az, mert szeretem csinálni. Nagyon extrém sztorijaim nincsenek ilyen tekintetben, összesen 5 daddynek nevezhető férfival találkoztam élőben, és mind nagyon udvariasak és tisztelettudók voltak. Ez azért messze van a dubajos escort történetektől. Viszont! Ez az én nagyon szigorú szűrő rendszeremnek, és a szerencsének volt köszönhető. Az egyik pasi mesélte, hogy volt együtt egy olyan sugar babyvel, akinek állítólag szex közben a combjába teljesen váratlanul beleállított egy kést az addig normálisnak tűnő partnere.

Mikor, és miért döntöttél úgy, hogy abbahagyod?

Egy év után, amikor lett egy daddym, akivel komolyabbra fordult a dolog, és egy 3 éves kapcsolat lett belőle, ahol nem sugarbaby voltam, hanem barátnő. Szerelmesek voltunk mindketten, én ugyanúgy dolgoztam egyetem mellett tovább, aztán lediplomáztam, kerestem komoly állást, és ironikus módon, de beleadtam neki az anyagi dolgokba.

Ajánlott cikkek