Trend

Rövidnadrág vagy bugyi – melyik fürdőruha szettet válasszam?

A dilemma adott, vajon melyik az a kialakítás, ami a legjobban illik hozzád? Ami sem csobbanás közben, sem napozáskor, sem egyéb strandos tevékenység alatt nem zavar, nem csúszik le rólad és mégis jól mutat? Elsőre tényleg elbizonytalanítónak tűnik ez a kérdés, de megnyugtatunk. Van rá minden kétséget eloszlató feleletünk!

vous - 2022.05.26.
Rövidnadrág vagy bugyi – melyik fürdőruha szettet válasszam?

Mi ad neked biztonságot?

fürdőruhák témájában viszonylag kevesen beszélnek arról, hogy mennyire sokat számít a biztonság érzése. Ha te azt tapasztalod, hogy például a rövidnadrágos kivitelben szabadabb a mozgásod, jobban el mered magadat engedni, magyarul egyrészt biztonságban vagy, másrészt kifejezheted önmagadat, akkor nem vitás, ez az a variáció, ami neked való. Függetlenül attól, hogy ki-mit mond, aktuálisan mit diktál a trend.

De, ha például a bugyis, sőt a tangás variáció az, amiben egy az egyben képes vagy felszabadulni a mindennapi terhek nyomasztó súlya alól, akkor ennyi. Nincs vita vagy kétség és felesleges a további keresgélés. Révbe értél.

Úgyhogy elsősorban azt tanácsoljuk neked, hogy ne másokra hallgass, hanem mindig, minden helyzetben a szíved hangjára.

Ami akkor szól helyesen, ha biztonságban és a helyeden érzed magad. Nem valószínű, hogy a komfortzónád átlépését épp a fürdőruha kiválasztásánál célszerű megtenned, mert azért ez az egyik legkényesebb terület, nem véletlenül. Ekkor mutathatsz meg magadból a legtöbbet a világnak, s ahhoz, hogy ezt ne sokként éld meg elengedhetetlen, hogy magabiztosan és jól érezd magad a bőrödben!

Egyben minden?

Ha már öltözködés és divat, akkor az idei év sztár ruhadarabja az overál. Az előző esztendőkben is aratott, de úgy tűnik 2022-ben különösen nagy ívű pályát jár be. Szóval ha olyan ruhára vágysz, ami első ránézésre is elüt mindentől, ami szokványos, egyúttal hihetetlenül trendi, akkor van egy jó hírünk. Nem kell tovább kutatnod! Az idei év amúgy sokszínűség tekintetében is kifejezetten rendhagyó. Eddig is magától értetődött, hogy a tavasz-nyár beköszöntével végre a szürkeség a háttérben marad. Na, de az az árnyalatbeli gazdagság, amit a gyártók tükröznek egészen elképesztő. Úgyhogy az garantált, hogy könnyedén rátalálhatsz arra a színvariációra, ami neked és csakis neked kedves!

Mi van akkor, ha az időjárás megtréfál?

Az igazság az, hogy a népi mondás szerinti áprilisi szeszélyesség most már úgy nagy általánosságban az összes hónapról elmondható. Nincs olyan évszak, ami ne okozhatna meghökkentő meglepetéseket. Például tavasszal ideiglenesen visszatérhet a tél, míg a nyarat váratlanul az ősz válthatja fel. A mokaszin éppen ezért jó ötlet, ha folyamatosan a közelben várakozik, mert soha nem tudhatod, hogy mikor lesz rá szükséged. Ha éppen valamelyik meteorológiai csintalanság formálja a napodat, akkor hatalmas előny, hogy van mihez nyúlnod, ami bírja a strapát, ami kétségtelenül stabil tartást biztosít, és ami mindennek fejében még jól is néz ki. Talán ez az egyetlen olyan lábbeli, amit az év egészében kihasználhatsz, mert bármikor alakulhat úgy a helyzet, hogy elő kell venned.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.