Lélek

Már mindketten félreléptünk, mégis együtt vagyunk – Hol a határ hűség és hűtlenség között?

Mindkettőnknek volt már másik kalandja a kapcsolatunk alatt, mégis imádjuk egymást, és nem is tudnánk máshogy élni. Igen, hűtlenek is lehetnénk, de mit nevezünk hűtlenségnek egyáltalán?

vous - 2023.11.06.
Már mindketten félreléptünk, mégis együtt vagyunk – Hol a határ hűség és hűtlenség között?

A hűség és hűtlenség problémája sok ember életét megkeseríti. Ki lazábban kezeli a félrelépést, ki szigorúbban. De egyáltalán hol húzódik a hűtlenség határa? Egy csók már megcsalás lenne? Vagy attól függ, hogy kivel?

A saját nemünkkel is megcsalás?

A pasimmal boldog kapcsolatban élünk már évek óta, mégis mindketten félreléptünk már. Mindig megbocsátottunk egymásnak, megbeszéltük a dolgot, hiszen csakis egymást szeretjük és egymáshoz kötődünk. Akkor mégis, miért vannak a kalandok?

Úgy gondolom, hogy egy évek óta tartó kapcsolatban is helye van a kíváncsiságnak és más emberek felfedezésének. A kérdés csak az, hogy milyen mértékben tesszük ezt, és ki hogyan kezeli. A mi kapcsolatunkban ez velem indult, amikor is csókolóztam valakivel a pasim tudta nélkül. Úgy gondoltam bölcsebb titokban tartani.

Az idők során kiderült, hogy arra nem ugrik, ha lányokkal csókolózom, sőt, ha társaságban vagyunk, még gerjed is rá. Ezt kihasználva elkezdtem egyre több lánnyal csókolózni és tapogatni is őket olyan helyeken, ahol tudtam, hogy szeretik.

Sosem gondoltunk arra, hogy ez félrelépés lenne, ám az emberek többsége szerint mégis az. Mi úgy gondoljuk, egy kis kalandozásnak mindig van helye egy kapcsolatban, feltéve, hogy érzelmileg mindig csakis egymáshoz kötődünk.

Forrás: Canva

Más pasikkal is csókolóztam már

Először, mint már írtam, a pasim tudta nélkül. Amikor kiderült, nem volt elragadtatva az örömtől, de a vártnál nyugodtabban kezelte. Így aztán úgy döntöttem, hogy megbeszélem vele, mit szeretnék. Szabad utat engedtünk egymásnak az előre megbeszélt csókolózások terén. Erre azt hiszem, mindenkinek szüksége van néha. Ott voltam az ő egyik félrelépésénél is. Nem gondoltam volna, de kimondottan izgatott a dolog.

Az egyik legjobb barátnőmmel csókolózott percekig. Beindultam a dologra, és én is csókolóztam a barátnőmmel. Igazán felcsigázó élmény volt, ami még jobban felnyitotta a szememet. Bízom benne, hogy valamilyen formában folytatása is lesz a dolognak. Az ilyen kalandok kifejezetten jót tudnak tenni egy párkapcsolatban. Egy hármas együttlét ráadásul az egyik legvadítóbb élmény.

Ha egy másik férfival lép félre, ott akarok lenni!

Ő még nem csókolózott más férfiakkal, de többször hangot adott annak, hogy szeretne. Én ennek nem állok útjába, sőt szorgalmazom. De mindenképp ott akarok lenni. Hátha tovább megy a dolog, és én is bekerülök a körbe. De ha nem, az sem baj. Nézni is élvezetes lenne…

Hogy mi a hűség, és a hűtlenség, nem tudom. Valószínűleg egyénfüggő. Mindenki máshogy tolerálja a párja kalandozásait. Én azonban úgy gondolom, hogy egy nyitott, vagy félig nyitott kapcsolat egészséges és támogatja az érzelmi kötelékeket még akkor is, ha a testi vágyakat több embernél elégítjük ki.

Evelin történetét Lencsés Bianka jegyezte le.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.