Egyéb kategória

Férje szerint Novák Katalin otthon is maximalista

Teljesen támogatja feleségét Magyarország első férje.

vous - 2022.05.20.
Férje szerint Novák Katalin otthon is maximalista

Novák Katalin köztársasági elnökké válásával Veres István, aki huszonkét éve dolgozik a Magyar Nemzeti Banknál, az ország első államfő férje (first gentleman). Másokkal együtt ő felel az ország aranytartalékáért.

Szerinte a bankban is a szakmában elvárható higgadtsággal fogadták, hogy Novák Katalin lett az államfő.

“Attól, hogy a feleségem lett a köztársasági elnök, nem lettek előjogaim, ugyanazt a hatékonyságot várják el tőlem és én is magamtól, mint eddig. És ez így van rendjén.”

A férfi nagyon büszke feleségére és mindenben mellette áll.

“Ha valaki, én tudom, hogy méltó és alkalmas erre a feladatra. Ami számomra Kati közéleti sikereinél is fontosabb, hogy ő elsősorban anya és feleség. A maximalizmus, amit a munkájában képvisel, otthon is megjelenik”

– mondta a Mandinernek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!