Egyéb kategória

Most komolyan, manapság hol lehet ismerkedni? A statisztikák elárulják!

Lefogadom, hogy minden szingli feltette már magának ezt a kérdést, de hogy mi a konkrét válasz? Általában fogalmunk sincs! Egy statisztika segítségével viszont kicsit közelebb kerülhetünk a rejtély megoldásához.

vous - 2022.05.20.
Most komolyan, manapság hol lehet ismerkedni? A statisztikák elárulják!

Az örök kérdés: hol ismerkedjen egy szingli lány, ha nem csak futó kalandot keres? A buliban legtöbbször csak a fáradt gőzt lehet kiengedni, a Tinderen pedig gyakran találjuk szembe magunkat olyan srácokkal, akiknél az ismerkedés néhány sor után kimerül annyiban, hogy „nincs kedved átjönni?”. Egy tökéletes világban a Nagy Őt úgy találnánk meg, ahogy a romantikus filmek főszereplői, de tudjuk jól, hogy a valóságban erre nem sok az esély. De akkor most komolyan: hol lehet ismerkedni?!

szerelem-kapcsolat-randi-talalkozo

Randizás a 20-as éveitek elején vs. a 20-as éveitek végén

Mindegy, hogy a 20-as éveitek elején vagy a végén tartotok, a randizás ugyanolyan kalandos marad. De akad néhány dolog, ami idővel megváltozik, és már egészen máshogy gondoljátok a 30-hoz közeledve, mint egy tízessel korábban!

A cikk folytatásáért IDE kattintsatok!

A Mic korábban készített egy felmérést, így több mint 2000 ember visszajelzése alapján tudtak felállítani egy statisztikát arról, az emberek nagy része hol ismerte meg a párját.

A legtöbben, méghozzá a válaszolók 38,6%-a egy baráton keresztül találkozott a párjával. Különös, mert ha belegondoltok, biztosan a ti ismerőseitek között is sok ilyen kapcsolat született már.

Ezt követte 22,3%-kal, hogy sokan a közvetlen, hétköznapi környezetükben találkoztak egymással. Emlékeztek még például arra a nőre, aki a metrón szerette volna megtalálni az Igazit?

Rögtön ezt követte 17,9%-kal a munkahely; a Daily Mail egyik régebbi felmérése alapján ezek a kapcsolatok egyébként nagyobb eséllyel végződnek házassággal, mint azok, ahol barátokon keresztül találkoztak a felek.

A negyedik helyet 9,4%-kal szerezték meg az ismerkedős appok és netes randioldalak, ahová a Tinder is tartozik. Tény, hogy hallottunk már olyanokról, akik itt ismerték meg jövendőbeli férjüket!

De a közösségi média sem maradt ki a listáról, a Facebookon és Twitteren, no meg az ehhez hasonló oldalakon keresztül a válaszolók 5,8%-a ismerkedett meg egymással.

És ahogy az már lenni szokott, mindig van egy „egyéb” kategória; ezt a válaszolók 6%-a választotta.

Ergo, az emberek többsége még mindig nem a neten vagy Tinderen, hanem a való életben ismerkedik meg egymással. Amikor még csak nem is igazán számítanak rá; ez pedig azért is jó dolog, mert egy előre megszervezett randival ellentétben a baráti találkozókon nincsenek magas elvárások vagy az az első találkozó előtti stressz. Hiszen nem úgy indulunk ezekre a programokra, hogy na most megismerjük az Igazit.

Forrás:
pexels.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.