Egyéb kategória

Tóth Gabi is bevásárolt Orbán Ráhel bababoltjában

Az énekesnő már a megnyitást követően ellátogatott a boltba!

vous - 2022.05.19.
Tóth Gabi is bevásárolt Orbán Ráhel bababoltjában

Május 18-án nyitotta meg Orbán Ráhel legújabb boltját, az ODU Concept Store-t, ahol prémium minőségű babaholmikat árul majd. 

A bolt megnyitását ünnepelve igazi bulit rendeztek, ahol számos híresség feltűnt, köztük a nyíltan fideszes Tóth Gabi is, amit közösségi oldalán is megosztott.

Az elmúlt két napban őrült nagy rohanásban voltam, de a próbák és forgatások között tegnap beugrottam a Hegyvidék Bevásárlóközpontba, ahol egy gyönyörű bababolt megnyitóján sok régi ismerőssel is összefutottam. Nagyon szeretem ezeket a rövid, de tartalmas találkozásokat, azonnal fel tudnak tölteni az egész hétre

– írta posztjában az énekesnő.

Objektum doboz

A nyitóbulit képeiből maga a bolt is szemezgetett, ahol további ismert emberek is felbukkantak a fotókon, például Görög Zita és Dobó Ági is.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.