Egyéb kategória

Tóth Gabi is bevásárolt Orbán Ráhel bababoltjában

Az énekesnő már a megnyitást követően ellátogatott a boltba!

vous - 2022.05.19.
Tóth Gabi is bevásárolt Orbán Ráhel bababoltjában

Május 18-án nyitotta meg Orbán Ráhel legújabb boltját, az ODU Concept Store-t, ahol prémium minőségű babaholmikat árul majd. 

A bolt megnyitását ünnepelve igazi bulit rendeztek, ahol számos híresség feltűnt, köztük a nyíltan fideszes Tóth Gabi is, amit közösségi oldalán is megosztott.

Az elmúlt két napban őrült nagy rohanásban voltam, de a próbák és forgatások között tegnap beugrottam a Hegyvidék Bevásárlóközpontba, ahol egy gyönyörű bababolt megnyitóján sok régi ismerőssel is összefutottam. Nagyon szeretem ezeket a rövid, de tartalmas találkozásokat, azonnal fel tudnak tölteni az egész hétre

– írta posztjában az énekesnő.

Objektum doboz

A nyitóbulit képeiből maga a bolt is szemezgetett, ahol további ismert emberek is felbukkantak a fotókon, például Görög Zita és Dobó Ági is.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.