Egyéb kategória

Rubint Réka pszichológushoz küldené Norbit

Schobert Norbi és családja olyan kereszttűzben él a nyilvánosság előtt, amit nem egyszerű senkinek sem feldolgoznia. Az utóbbi években pedig komoly egészségügyi gondokkal is szembe kellett néznie a fitneszgurunak.

vous - 2022.05.17.
Rubint Réka pszichológushoz küldené Norbit

Rubint Réka fontosnak tartja férje lelki békességét és egészségét, ő azonban még nem áll készen arra, hogy szakemberhez forduljon.

“Nem mentem, pedig rám férne… Réka mindig el akar küldeni. Nem tudok megnyílni a legmélyebb titkaimról egy vadidegennek. Ha megosztom mással a titkaimat, akkor kiszolgáltatottá válok”

– nyilatkozta Norbi Fenyő Iván Rádcsörgök című Instagram-beszélgetésében.

“Állandóan szorongok, félek attól, hogy elvesztek mindent. Az első edzésem óta rettegek attól, hogy bemegyek egy terembe edzést tartani és nem lesz ott senki. Gyűlölöm, ha utálnak. Egy-két alkalommal elmentem Réka légzésterapeutájához, de többször nem, pedig rám férne”

– tette hozzá

Az utóbbi időszak nagyon megviselte a családot, hiszen augusztusban az üzletember kapott sztrókot egy reggeli futásból hazaérve és azonnal műteni kellett. Ezt követően Rubint Réka édesanyja is elhunyt.

.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: