Egyéb kategória

Na, ne! Erre gondolnak a nők, miközben arra várnak, hogy partnerük a csúcsra érjen

Túl vagyunk már azon, hogy minden nőnek kötelező a csúcsra jutni hancúr közben és bizony így vagy úgy, de előfordul, hogy már csak a partnerünkre várunk. És amíg várunk, eszünkbe jut ez-az. 

vous - 2022.05.16.
Na, ne! Erre gondolnak a nők, miközben arra várnak, hogy partnerük a csúcsra érjen

Nemrég a pasikat kérdeztem arról, mire gondolnak szex közben. A meglepő választ ITT találjátok. Most viszont mi jövünk. Néhány bátor nő a Broadlynak elárulta, mire gondolnak, miközben arra várnak, hogy partnerük eljusson a csúcsra.

szex

5 mítosz a női orgazmusról, amit ideje elfelejteni

Annyi, de annyi tévhit él a köztudatban a női orgazmusról, amit leginkább a felnőttfilmeknek köszönhetünk. Nem vagyok pornóellenes, de az biztos, hogy sokat ferdítenek a valóságon. A női orgazmus mennyisége, minősége komoly dilemmát okoz még talán nekünk, nőknek is. Sokszor a párunkkal, sőt magunkkal sem vagyunk őszinték, ami az élvezetet illeti, ebből aztán hatalmas városi legendák születnek az orgazmusról, amik őrületes tévedések.

A cikk folytatása ITT jön!

Nos, az tény, hogy megfordul ez-az a fejünkben szex közben, de az, ami most jön, szerintem elég meglepő. Legtöbbünk biztosan nem ilyesmire gondol, főleg, ha ügyes a partner. 

Most komolyan, mikor lesz már vacsora?

„Mindig arra gondolok közben, hogy mikor ehetek végre” – Sabina

Tudja egyáltalán, hogy mi az a szex?

„Van úgy, hogy miközben szexelünk, a cicánk körülöttönk sündörög, ilyenkor mindig arra gondolok, hogy vajon tudja-e, mit csinálunk…” – Marie

Objektum doboz

Bolhás-e a macskám?

„Nem tudom, lehet, velem van a baj, de sokszor vagy úgy, hogy míg várom, hogy végezzen, azon gondolkozom, befizettem-e a számlákat, vagy mit kell vennem a vacsorához. Legutóbb azon tűnödtem, bolhás-e a cicám” – Matilda

Objektum doboz

Hol a francban van a klónom?

„Mindig az jut eszembe szex közben, ami máskor soha. Ki kell takarítanom, még dolgoznom kell. De már az is eszembe jutott, hogy kellene egy klón belőlem, aki besétál és folytatja helyettem, ha elfáradok…” – Emily

Objektum doboz

Mi lenne, ha…

„Bolond vagyok, tudom, de szex közben eszembe jutnak az irracionális félelmeim és vicces sztorik. Mondjuk mi lenne ha…

  • … elkezdenék énekelni egy Liza Minnelli-dalt
  • … mi történne, ha nem tudnám visszatartani a pisilést
  • … ha gratulálnék neki, hogy elvette a szüzességem”

– mondja Madison.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.