Egyéb kategória

Melyik a legrosszabb probléma, ha összeköltözöl egy férfival? Ezekre nem számítasz

Az összeköltözés mindig fontos mérföldkő egy kapcsolatban. Ha ugyanis együtt éltek, abból sok minden kiderül, többek között egy nagyon fontos kérdésre is választ kaphattok: kiderül, hogy el tudjátok-e viselni a másik apró, bosszantó szokásait. Ha a válasz igen, akkor az egy nagyon jó jel!

vous - 2022.05.15.
Melyik a legrosszabb probléma, ha összeköltözöl egy férfival? Ezekre nem számítasz

Bevallom, én is éppen most készülök összeköltözni a barátommal. Persze már nagyon várom, de azért egy picit ijesztő is, hogy ilyen szorosan összekötöd az életed egy másik emberrel. Főleg, hogy ismerjük a teóriát, miszerint az összeköltözés gyakorlatilag megpecsételheti egy kapcsolat sorsát: ha nem elég stabil, az összeköltözés azonnal szétbontja azt. 

A Popsugar most 4 olyan váratlan dolgot gyűjtött össze, ami mindenkivel megesik, ha összeköltözik a szerelmével. Ha tehát ti is hasonló helyzetben vagytok, mint én, akkor ez nektek szól!

1. Nem számít, mennyi pénzt spóroltatok össze, kevés lesz

Egyrészt a költözés önmagában is sok kiadással jár. Be kell köttetni az internetet, a tévét, le kell ellenőriztetni, hogy biztonságos-e a fűtés, és még sorolhatnám. Másrészt pedig lesz egy új (költséges) hobbitok: a lakás berendezése. Ahhoz ugyanis, hogy úgy rendezhessétek be a lakást, ahogy szeretnétek, nem kevés pénzre van szükségetek. Persze szép lassan mindent megvalósíthattok, de ilyenkor az ember mindent egyszerre szeretne megvásárolni. De sajnos bármennyire is szeretnétek, az álomlakás kialakításához valószínűleg még egy kis időre lesz szükségetek…

2. Közös programokra akkor is szükség van, ha együtt éltek

Azt hihetnétek, hogy ha összeköltöztök, akkor rengeteg időt tölthettek együtt. Ez lényegében így van, de az együttélés nem egyenlő a közös programokkal. Ha otthon vagytok, akkor valószínűleg nemcsak egymással foglalkoztok, hanem a háztartással és a saját kis dolgaitokkal. Éppen ezért nagyon fontos, hogy minőségi időt is töltsetek együtt!

szerelem romantika párkapcsolat

Forrás:
Pexels

3. Nem tudtok elmenekülni a problémák elől 

Biztosan belegondoltatok abba, hogy már nem lesz egy külön lakásotok, ahova el tudtok vonulni, ha összevesztek, de ez a helyzet furább lesz, mint gondolnátok. Mondjuk ez abból a szempontból jó, hogy muszáj lesz megbeszélni a problémáitokat.

4. Csodálatos lesz!

Igen, az összeköltözés sok nehézséggel jár, de ha igazán szeretitek egymást, akkor bőven megéri. Nincs annál jobb érzés, mint ha mindennap a szerelmedhez mehetsz haza, és mellette ébredhetsz. Ez olyasmi, amit csak akkor értetek meg igazán, ha megélitek.

par-kapcsolat-veszekedes-vita

5 vita, amin minden pár átesik összeköltözés után

Ohh, az összeköltözés. Az egyik legnagyobb mérföldkő egy pár életében, ezért is érdemes alaposan megfontolni, mikor vágtok bele. Ha mostanában terveztek közösen átbútorozni egy lakásba, fontos, hogy tudjátok, az alábbi dolgokon előbb-utóbb minden friss „lakótárs” összekap egy kicsit.

A teljes cikket ide kattintva elolvashatjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.