Egyéb kategória

A legtragikusabb randik a pultosok szemével

Az online ismerkedés számos buktatót rejt. Ezek közül az egyik, hogy valaki egy kicsit – vagy nagyon – másnak adja el magát azon a bizonyos appon, mint amilyen a valóságban. 

vous - 2022.05.11.
A legtragikusabb randik a pultosok szemével

A pultosok számtalan szerelmi történetet látnak kibontakozni vagy épp hamvába halni. A Yourtango összeállításában ezekből osztották meg a néhány leghátborzongatóbbat a sokat látott alkalmazottak.

Ilyen egy igazi bunkó

"A fickó és a lány leültek a bárban, miután egy kicsit nehezen ismerték meg egymást. Három kör, legfelső polcos koktél után a srác kiment a mosdóba. Mivel sokan voltak, eltartott egy darabig, mire rájöttem, hogy a férfi gyanúsan régóta marad távol. Odamentem a lányhoz, és láttam, hogy sír. Megkérdeztem, mi történt, mire azt felelte, hogy a srác üzenetet küldött neki, hogy nem érdekli, és otthagyta őt az egész számlával. (Scott, 29)

Magányos randi

Magányos randi
Forrás:
unsplash.com/Almos Bechtold

Apás problémák?

"A bár, ahol dolgozom egy főiskola mellett van, így a vendégek többsége annyira fiatal, hogy el kell kérnem a személyijét. Egy nap egy alig 21 éves lány várta a randiját, mire megjelent egy nála jóval idősebb férfi, aki úgy a negyvenes évei közepén járhatott. Italt rendeltek, pedig a helyzet láthatóan igen kényelmetlen volt, majd a férfi ennyit mondott: "Tudom, hogy idősebb vagyok, mint mondtam, de mindenkinek vannak megoldandó apaproblémái… " (Lindsay, 22)

A kisurranó

„A nő 20 percet ült egyedül, de őrizte az ülést maga mellett. Egyszerre unottnak és idegesnek tűnt. Végül besétált a férfi, és két lányt is megkérdezett, hogy ő-e Steph. Amikor a nő rájött, hogy erre a férfira várt, feltűnés nélkül a pultra csúsztatott egy 10 dollárost, összeszedte a csomagjait és az ajtó felé vette az irányt, a férfi azonban meglátta és elkapta. Váltottak néhány szót, a nő elment, a fickó visszajött, és azt mondta, a lány elment megkeresni a kesztyűjét. Természetesen nem jött vissza". (George, 27)

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

5 gyönyörű vitorlázásra alkalmas hely
Világ
5 gyönyörű vitorlázásra alkalmas hely
vous - 2022.12.07.
Mostanában egyre inkább terjed a vitorlázás iránti érdeklődés a Balatonon. Sokan szeretnék kipróbálni, de ehhez nincs meg a megfelelő képesítésük ezért számukra a vitorlás bérlése lenne a megoldás. Ehhez azonban manapság már kapitányt is lehet bérelni így már megoldható a kirándulás. Arra is van lehetősége a vitorlázást kipróbálni akaróknak, hogy csak egy rövidebb két órás vitorlás bérlést próbáljanak ki, így kiderülhet valóban tetszik-e ez a sport. Természetesen van olyan lehetőség is, hogy egész napos 8 órás hajó és kapitány bérlést vegyen igénybe, sőt még a hajót is kiválaszthatják.

Otthon