Egyéb kategória

Berki Krisztián halálának helyszínén kábítószergyanús anyagokat talált a rendőrség

Péntek reggel elhunyt Berki Krisztián a IX. kerületi lakásában. A hír mindenkit ledöbbentett, a nyomozás még tart az ügyben.

vous - 2022.05.06.
Berki Krisztián halálának helyszínén kábítószergyanús anyagokat talált a rendőrség

A rendőrség szerint idegenkezűség gyanúja nem merült fel az ügyben, tehát nem gyilkosság történt. A haláleset miatt még zajlik helyszíni intézkedés. A 24.hu úgy értesült, hogy Berki Krisztián nem öngyilkos lett, és a lap érdeklődésére a BRFK azt közölte, hogy kábítószergyanús anyagokat találtak a helyszínen, ezért emiatt büntetőeljárás is indul.

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. Azt tudni lehet a szomszédoktól, hogy már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a celeb lakásából.

Mindeközben Berki Mazsi is megerősítette Krisztián halálhírét, és kérte az embereket, hogy tartsák tiszteletben férje halálát.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.