Egyéb kategória

5 mondat, amit soha ne mondjatok egy Ráknak!

Sosem lehet tudni, milyen kedvvel ébred egy Rák, és azt se várjuk tőle, hogy következetes legyen, úgysem lesz az – hihetetlen kreativitását pont ennek a tulajdonságának köszönheti. De mi az az öt mondat, amit képtelen elviselni? Lássuk!

vous - 2022.05.04.
5 mondat, amit soha ne mondjatok egy Ráknak!

A Rák vágyik arra, hogy birtokolhasson, csakúgy, mint a Skorpió, és mint minden vízjegynek, neki is a legnagyobb lelki hibája, hogy sértődékeny. Ez leginkább akkor tör felszínre, amikor a Rák csak ad és áldozatot hoz, és megint csak ad, és áldozatot hoz, és amikor végül a másik nem úgy táncol, ahogyan ő fütyül, mártírszerepbe bújik, vagy kritikájával fájdalmasan odaszúr. Valójában az bosszantja, hogy nem a saját életét éli.

Egy Rák nagyon fél a visszautasítástól. Biztonságot ad neki az, ha érzi, szükség van rá, a megmentő szerepébe is sokszor ezért bújik. A legnagyobb kihívás számára, hogy megtanuljon saját magára odafigyelni és a saját igényeit és vágyait kielégíteni. Az álcázás nagymestere, trükkös, érzelmi játszmákat játszik, és legtöbbjük – ha nem is ismerik be – tisztában van ezzel. Hatalmas az érzelmi befolyása, mert tud olvasni mások lelkében, képes az odafigyelésre, az odaadásra, a törődésre, amelyek nagyon értékes tulajdonságai. 

Azért, mert nem minden pillanatban osztja meg az érzéseit, gondolatait, zárkózottnak vagy félénknek mutatja magát, egy Rák erejét sosem szabad alábecsülni!

Forrás:
Cséfalvay Fanny
600

A Rák jegy jellemzése

„A Rákról azt tartják, nagy álmodozó, romantikus, szentimentális, ugyanakkor meséi a képzeletében mégsem végződnek jól. Pesszimizmusa azonban sosem reménytelen. Szelíd hős, a páncélos lovag, akinek fegyvere a könnyek, a beleérző képessége, engedékenysége, az intuíció és a kifogyhatatlan inspirációk” – szól egy korábbi cikkünk, amiben ide kattintva a Rák jegy részletes jellemzését olvashatjátok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.