Egyéb kategória

Elfordultak Agárdi Szilvi mellől a barátai, amikor teljesen megvakult

Egy éve annak, hogy az énekesnő teljesen megvakult.

vous - 2022.04.27.
Elfordultak Agárdi Szilvi mellől a barátai, amikor teljesen megvakult

Agárdi Szilvinek rengeteg nehézséggel kell megküzdenie az utóbbi egy évben, ugyanis alig néhány nap alatt vált gyengénlátóból teljesen vakká.

A traumát szakemberekkel próbálja feldolgozni, bár a családja rengeteget segít neki, sokan elfordultak tőle, olyanok is, akiket a barátainak hitt.

Rehabilitációra és pszichológushoz járok. Fontos, hogy mentálisan erős legyek. Feltárjuk, milyen ember voltam akkor, amikor még láttam valamit, és hogy most milyen vagyok, mit vetítek ki másokra

– árulta el Szilvi a Borsnak.

Elmondása szerint mára egész jól megtanulta a közlekedést, a hallását pedig most próbálja tökéletesre fejleszteni. Hamarosan egy vakvezető kutya is a segítségére lesz.

Egyedül nem tudtam közlekedni, el kellett kezdenem vakosan élni, mindenhez segítségre volt szükségem, és szépen lemorzsolódtak a barátságok

– mondja Szilvi.

Az állapota ellenére a zene örök szerelem marad számára, fellépésekre is jár, sőt egy kislemezen is dolgozik.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.