Egyéb kategória

A világ leggazdagabb embere megvette az egyik legnagyobb médiacéget

Körülbelül 330 millió felhasználó használja havonta a Twittert. Átlagemberek és influenszerek mellett a politikus egyik kedvelt csatornája is.

vous - 2022.04.26.
A világ leggazdagabb embere megvette az egyik legnagyobb médiacéget

Hétvégén még úgy tűnt, meghiúsulhat Elon Musk, a világ leggazdagabb emberének terve, de végül a cég igazgatósága engedett a nyomásnak. A cég végül 44 milliárd dollárért kelt el. Ezzel együtt a tőzsdéről is kilépett a Twitter, írta meg a Forbes.

“A szólásszabadság a működő demokrácia alapköve, a Twitter pedig egy olyan digitális köztér, ahol az emberiség jövője szempontjából létfontosságú kérdésekről vitatkoznak”

– mondta Musk az üzletet bejelentő közleményében.

Az üzletember szintén aktív felhasználója a platformnak, ahol mintegy 85 millió felhasználó követi.

Azt nem tudni, hogy mihez fog kezdeni pontosan a Twitterrel, de ezzel a beruházással elképesztő hatalom összpontosul a techmilliárdos kezében.

Címkék: #elon musk #twitter
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!