Lélek

A leggázabb dolgok, amiket pasik elkövettek randi közben

Kevés jobb program van a randinál, kivéve, ha a partnered úgy viselkedik, mint egy őrült!

vous - 2022.04.26.
A leggázabb dolgok, amiket pasik elkövettek randi közben

A legtöbb gondolatunk általában pozitív, ha a randi szó jut eszünkbe. Ám hiába voltunk temérdek kellemes találkozón, elég csak egy borzasztó, ami viszont tuti örökre beleég a memóriánkba, aminek minden mozzanatát másodpercre pontosan le tudjuk pörgetni a fejünkben akármikor. 

Az alábbiakban összegyűjtöttünk nektek pár lány beszámolóját olyan randikról, amelyeknek az emléke örökre kísérteni fogja őket!

“A pasi azt mondta, jól ki fogok jönni mind az 5 volt feleségével, majd hirtelen megkért, hogy mutassam meg a cicimet. Mikor azt válaszoltam neki, hogy nem, elkezdett sírni. Kb tíz perce tartott a randink.”

Objektum doboz

“A második randinkon elhangzott tőle a legdurvább “red flag” mondat: Mit jelent a gaslighting (érzelmi manipuláció)? Az anyám és a volt barátnőm azt mondják, állandóan ezt csinálom, de szerintem nincs igazuk…”

‘Az első randinkra készültem a pasival, aki jól tudta rólam, hogy vegetáriánus vagyok, és nem iszom alkoholt. Kiderült, egy steakhouse-ba foglalt asztalt, majd előételnek tengeri herkentyűket rendelt, és egy üveg bort, majd kiakadt, amikor hozzá sem nyúltam egyikhez sem.”

Objektum doboz

“Berendelt egy csomó sültkrumplit, majd az egészet megette, miközben azt ecsetelte, Thanos-nak miért is volt igaza.”

A legdurvább randiélményem az volt, amikor a fiúval elmentünk sétálni, aki folyamatosan visszaugatott a kutyáknak. Nem poénkodott, mintha utánozná őket, hanem rendes átéléssel, mint aki beszélget velük. Mondanom sem kell, nem volt második randink.

“Egy állatkertbe mentünk randizni, ahol a legtöbb időt az akváriumoknál töltöttük, azért, hogy másodpercenként elmondhassa, hogy mennyire utálja a halakat, és milyen idegesítőnek találja őket. Amikor megkérdeztem, hogy akkor miért vagyunk itt, azt válaszolta, hogy szeretné, ha biztosra tudnám, hogy mennyire utálja őket!”

Objektum doboz

“Egyszer egy randi kellős közepén elkezdte dörzsölgetni a szemöldökömet, hogy megbizonyosodjon róla, hogy valódiak…”

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.