Egyéb kategória

Nárcisztikus sztár keresi a szerelmet: ő lesz a következő Nagy Ő

Kiderült, hogy ki rabolja és töri össze a szíveket a TV2 műsorában, a Nagy Ő következő évadában.

vous - 2022.04.21.
Nárcisztikus sztár keresi a szerelmet: ő lesz a következő Nagy Ő

A Story magazin címlapján került bejelentésre, hogy Noszály Sándor és Tóth Dávid után a színész, Árpa Attila keresi a szerelmet a TV2 társkeresőjében.

Tatár Csillának 2020 októberében adott interjút a színész, ahol nárcisztikusnak nevezte magát.

Árpa Attila

Árpa Attila
Forrás:
Instagram

A választás igazi meglepetés, hiszen sokan úgy tudták, a sztár évek óta Czakó Alexandrával él párkapcsolatban. Korábban Tomán Szabina férje volt, akivel kislányukat mai napig együtt nevelik.

A versenyzőknek nem lesz könnyű dolguk. Árpa Attila a Micsoda nők! című műsorban árulta el, mit vár el a nőkkel szemben:

„Egy nő legyen önálló, legyen saját egzisztenciája, és tudja, mit akar, ne hagyja, hogy sodorja az élet. Fontos, hogy álljon ki a saját véleményéért. Szeressen élni, enni, mozogni, és legyen szexmániás, mint én” – mondta.

Azt is elárulta, nem sok esélyt ad azoknak a nőknek, akik csak a sztárt látják benne, és az ő segítségével szeretnének hírnevet szerezni.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Otthon

A népszerű és designos franciaágyak
Otthon
A népszerű és designos franciaágyak
vous - 2023.11.23.
Az alvás fontos szerepet játszik mindennapi életünkben, és egy megbízható franciaágy kiválasztása kulcsfontosságú a pihentető alváshoz. Az ilyen ágyak között két gyakran választott lehetőség van a rugós és a matracos változatok. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a választás függ az egyéni szempontoktól és az alvási szokásoktól.