Egyéb kategória

Oroszlános szelfivel kerülhetsz fel Budapest legújabb falfestményére


A Polaroid Eyewear a 2022-es tavaszi-nyári Beautify Budapest kampányában közös street art alkotás létrehozására invitálja az embereket. A Polaroid megbízásából a hetedik kerületi Akácfa utcában elkészült falfestményre a játékos szelfizők arca is felkerülhet májusban, emellett pedig a szerencsés posztolók kedvezménnyel vásárolhatják meg a nyár legmenőbb kiegészítőit az üzletekben. A Polaroid festménye légtisztító hatású Airlite® festékkel készült, így az esztétikai élményen túl tisztább levegőt is biztosít a városban.

vous - 2022.04.19.
Oroszlános szelfivel kerülhetsz fel Budapest legújabb falfestményére

Idén korán beköszöntött a napfényes nyári hangulat a belvárosban, ugyanis a Polaroid Eyewear megbízásából a hetedik kerületi Akácfa utca 27. szám alatti tűzfalon egy vibráló falfestmény jelenik meg. A street art alkotás a budapestiek hétköznapjaiból és a város nyüzsgésétől inspirálódott, és a nyár összetéveszthetetlen hangulatát megidézve jeleníti meg, illetve gondolja újra Budapest tipikus tereit és jeleneteit.

A festmény kivitelezésében is különleges, hiszen speciális, a szén-dioxidot magába szívó Airlite® festékkel készült, így a festék képes semlegesíteni a káros kemikáliákat és a különböző szennyező anyagokat, ezzel biztosítva tisztább levegőt a belvárosban. A festmény 100 m² felületének levegőtisztító hatása felérhet akár egy 100 m² felületű erdőével is. Az egyedi eljárással készült festéket a napfény és a nedvesség aktiválja, és légtisztító hatása mellett képes fertőtleníteni is a felületet a baktériumoktól anélkül, hogy ez különösebb plusz terhet róna a környezetre.

Forrás:
Polaroid Hungary

Kerekes Kata illusztrátor, vizuális történetmesélő, a falfestmény készítője a Polaroid számára egy olyan street art alkotást álmodott meg, amely játékos módon mutatja meg Budapest egy eddig sosem látott arcát, az apró részletek mögött pedig olyan jelenetek elevenednek meg, amelyek minden budapesti számára ismerősek lehetnek. A fiatal grafikus festményén feltűnnek a város ikonikus helyszínei, a Polaroid márkára is jellemző vibráló és élénk nyári színek kíséretében.

Nagyon szerettem a közös munkát a Polaroiddal, mert hiszek benne, hogy az életet csak színesen érdemes élni. Szívesen dolgoztam azon, hogy egy játékos helyi történetet alkossunk, amely Budapest városi legendáit egy ikonikus falfelületen hozza össze, így újra megmutathatjuk, hogy ez mennyire befogadó, sokarcú város és a színek elkötelezett nagykövete, akárcsak a Polaroid” – mondta el Kerekes Kata.

A Polaroid kampányában most játékra invitál mindenkit: egy közös fotó bármilyen méretű, anyagú, élő vagy élettelen oroszlánnal, feltöltve és megosztva a nyilvánosra állított Facebook- vagy Instagram-profilon a #polaroideyewear #enjoyaworldofcolors hashtagekkel most izgalmas nyereményt biztosíthat a játékosoknak: két szerencsés megosztó maga is felkerülhet Budapest arcaként az Akácfa utcai falfestményre!

Május 5. és július 31. között pedig a megosztás felmutatásával az első 100 Polaroid vásárló ingyenes limitált printet kap vásárlása mellé a Polaroid partnerüzletekben, emellett pedig 20% kedvezményt biztosítanak a posztolóknak napszemüveg-kínálatra. További részletek a https://polaroideyewearhungary.hu/ oldalon és a márka Facebook oldalán találhatóak.

polaroid 1

POLAROID

A Polaroid Eyewear világszerte vezető szerepet tölt be a szemápolás és az optika területén. Az úttörő nemzetközi szemüvegmárka nevét annak a találmánynak köszönheti, amely megváltoztatta a technológia és az optika világát: a polarizált lencséknek. A Polaroid, mióta Edwin Land 1937-ben megalapította, a polarizált lencsék vezető márkájaként erősítette meg hírnevét. Ma a Polaroid gyártja és forgalmazza polarizált napszemüvegeit, Clip-ons, SuncoversTM és optikai kereteit világszerte a tulajdonosi leányvállalatain és kizárólagos forgalmazói hálózatán keresztül. A márka 2012 áprilisában csatlakozott a Safilo csoporthoz.

További információ: www.polaroideyewear.com

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.