Egyéb kategória

Harry herceg és Meghan Markle két év után tért vissza a királynőhöz

Sussex hercege és hercegnője csütörtökön találkozott a királynővel – erősítette meg a pár szóvivője a BBC-nek.

vous - 2022.04.16.
Harry herceg és Meghan Markle két év után tért vissza a királynőhöz

Harry herceg és Meghan Markle ellátogatott Windsorba, hogy találkozzon a királynővel, mielőtt tovább utaztak volna Hágába az Invictus Games sporteseményre.

Harry herceg legutóbb júliusban járt az Egyesült Királyságban, míg Meghan 2020 óta nem tartózkodott az országban. Harry herceg múlt hónapban is hiányzott a nagyapja, Edinburgh hercege megemlékezéséről, amit Londonban tartottak Fülöp herceg tiszteletére.

II. Erzsébet királynő gyengélkedik

A királynő várhatóan nem vesz részt az idei húsvét délelőtti istentiszteleten, mivel már Nagycsütörtököt is ki kellett hagynia – 1970 óta először. A 95 éves uralkodónak mozgási problémái vannak, és a közelmúltban több rendezvényen sem tudott megjelenni.

A hollandiai Invictus Games sporteseményt  április 16. és 22. között rendezik meg. Várhatóan egy forgatócsoport is csatlakozik a párhoz a játékokon a Netflix Heart Of Invictus című sorozatának forgatása miatt. A játékokat még Harry herceg alapította, hogy segítsék a sérült, vagy beteg katonaszemélyzet és veteránok rehabilitációját szerte a világon.

Ajánlott cikkek