Egyéb kategória

Nem csak a nők hancúroznak pénzért

A fizetett együttlétekről mindenkinek az örömlányok jutnak eszébe, ám ez korántsem a nők kiváltsága. Időnként hallani férfi eszkortokról, sőt olyanokról is, akik a saját nemükhöz vonzódnak. A jelenség rengeteg kérdés vet fel, amire igyekszünk válaszokat találni.

vous - 2022.04.13.
Nem csak a nők hancúroznak pénzért

Magyarországon és külföldön is egyre inkább előfordulnak selyemfiúk. Általában valamilyen rossz munkából csöppennek hasonló karrierbe, de pusztán élvezeti okok is állhatnak a háttérben.

De milyen is ez a karrier?

Lényegében hasonlónak tűnik, mint a hagyományos értelemben vett örömlány karrier. Bizonyos cégek és társaságok pénzért cserébe férfiakat küldenek ki nőkhöz, akik valamilyen intim tevékenységet óhajtanak. Az is előfordul, hogy bizonyos hölgyek csak beszélgetőpartnerre vágynak, vagy éppen csak egy heves csókolózásra, bókokra, flörtre. 

Aktussal, vagy aktus nélkül, a beszélgetés mindenképp fontos.

Általában az ilyen szolgáltatást férjezett nők veszik igénybe, akik több törődésre vágynak, mint amennyit a férjüktől kapnak. Emiatt szeretnek beszélgetni a magánéletükről, konfliktusaikról, házassági problémáikról. Nyilvánvalóan a szolgáltatásokért – legyen az intim jellegű, vagy sem – busásan fizetnek, ezért aztán a türelem mindenképp nagy erény.

Férjezett nő

Férjezett nő
Forrás:
Pexels

Etikai kérdések

A fizetett örömszerzés jelensége önmagában több erkölcsi kérdést is felvet. Néhány esetben tudhatunk arról is, hogy a férfi munkások szintén házasok, vagy legalábbis párkapcsolatban élő emberek, akik csak egy kis plusz jövedelemhez szeretnének jutni. 

Ez a szava járásuk: “Az érzelmeknek ehhez semmi közük.”

Azzal takaróznak, hogy egyik együttlétben sincs érzelem, csupán a pénzkeresési lehetőség. A partner sok esetben nem is tud a viszonyokról. De ha nincsenek érzelmek és vonzalom, hogyan működhet jól a szerszám?

Nincs érzelem?

Nincs érzelem?
Forrás:
Pexels

A hagyományos örömlány lét egy kissé egyszerűbb, hiszen a nők képesek segédeszközökkel kiküszöbölni azokat a fizikai reakciókat, amelyek a vonzódás hiánya miatt lépnek fel. Bizonyos szerek a férfiak előtt is ott vannak lehetőségként, ám nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás.

Az ilyen jellegű karrier férfi és nő esetében is egy másik kérdést is felvet:

Miért szégyen a nőnek, és dicsőség egy férfinak, ha sok emberrel feküdt le?

Elterjedt sztereotípia és szóhasználat a nők esetében, hogy ha sokakkal hancúrozott már, akkor olcsó cafka – finoman fogalmazva – férfiak esetében viszont macsó, menő vagy ő a falu bikája. Vajon miért alakult ez ki?

Köze van a patriarchális társadalomhoz a múltban, a nők elnyomásához, illetve ahhoz, hogy a nők sokszor kényszerként kapták ezt a „karriert” a régi időkben, míg a férfiak a legtöbb esetben választották.

Véleményem szerint, ha karrierként tekintjük, ha nem, illetve ha pénzért csinálják, ha nem, a lepedőgyűrés tapasztalatnak és élvezetnek mindenképpen kiváló.

Ajánlott cikkek