Egyéb kategória

Vetkőzős műsor a legénybúcsún – Belefér?

Töretlen népszerűségnek örvendenek manapság a leány- és legénybúcsúk, amikor a nagy nap előtt a házasodó felek legjobb barátaikkal karöltve még utoljára kirúghatnak a hámból. Vannak viszont olyan esetek, amikor a férj- (vagy feleség-jelölt) az etikus határokat átlépve megtesznek bizonyos dolgokat, amik bőven kimerítik a megcsalás fogalmát.

vous - 2022.04.12.
Vetkőzős műsor a legénybúcsún – Belefér?

Személy szerint semmi problémám nincs a búcsúztatás koncepciójával, hiszen nekem is volt lánybúcsúm az esküvő előtt. Összeültünk a barátnőimmel, boroztunk, beszélgettünk és különféle tesztekkel, kvízkérdésekkel döntötték el, hogy alkalmas vagyok-e feleségnek. Egy laza, de emlékezetes este volt, amit a párom is hasonlóképpen töltött a saját barátaival.

Hallottam viszont jó pár rémtörténetet arról, hogy egyes férfiak miket engednek meg maguknak az “utolsó szabad estére” hivatkozva.

Utolsó esély a félrelépésre

Csak hogy tisztázzuk: a legénybúcsú nem arra lett kitalálva, hogy az esküvő előtti egyik utolsó éjszakán a vőlegények minden vágyukat kiéljék a nőkkel kapcsolatban. Hűséget fogadtál a párodnak, a kapcsolat elején, az eljegyzés alkalmával és hűséget fogsz fogadni az esküvőn is. Ebbe pedig nem fér bele az, hogy alulöltözött táncosok rázzák a hátsójukat az öledben.

Félreértés ne essék, azért a nők sem szentek ebből a szempontból, én is hallottam több olyan esetről is, amikor félmeztelen, rendőr jelmezes izomkolosszusok érkeztek beindítani a partit – és a jelenlévő hölgyeket is. De úgy érzem, hogy férfiak körében sokkal gyakoribb ez a jelenség, valószínűleg a haverok nyomásának köszönhetően.

A társaság tagjai saját vágyaik kiélésének érdekében kihasználják a helyzetet, ennek viszont a házasodni készülő barát issza meg a levét.

Mert hát azért valljuk be, az esetek túlnyomó részében nem a házasodni készülő felek igényeit elégítik ki a vetkőzős táncosok a partin, viszont egyedül ők kerülnek bajba, ha ez kitudódik. Legrosszabb esetben pedig az esküvő lefújásával, és az eljegyzés felbontásával járhat a dolog.

men-g0be5c00bf_1920

Legrosszabb esetben akár az esküvő lefújásával, és az eljegyzés felbontásával járhat egy ilyen buli.
Forrás:
Pixabay

Néhány jó tanács

Ha az esküvődre, ezzel együtt leány- vagy legénybúcsúra készülsz, jól fontold meg, hogy melyik barátodra bízod a parti megszervezését. Ezen kívül nem árt külön felhívni a figyelmet arra, hogy semmilyen hasonló táncos meglepetést nem szeretnél, ezt pedig a pároddal is előre tisztázni, hogy egyikőtöket se érhessen meglepetés a búcsúztató bulitokon.

Ha pedig a buli szervezőjeként leped meg a barátodat a nagy napja előtt, akkor nagyon kérlek, gondold át háromszor is, hogy kiket hívsz meg. Ahelyett, hogy ízléstelen poénokkal kellemetlen helyzetbe hoznád a barátodat, inkább törekedj arra, hogy baráti hangulatban teljen az este. Ha ennyire ledér nőkre vágysz, keress rá egy másik estét, ne a vőlegény napját használd fel erre.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.