Egyéb kategória

Gyógyíthatatlan betegség miatt vonul vissza Bruce Willis

Családja jelentette be a hírt, hogy felhagy a színészettel a sztár.

vous - 2022.03.31.
Gyógyíthatatlan betegség miatt vonul vissza Bruce Willis

A 67 éves színész afázia nevű betegségben szenved, amit általában stroke vagy komoly fejsérülés okoz. A betegség hatással van a kognitív képességeire, így felhagy a színészettel, jelentette be a család közleményükben.

Az afázia a beszéd megértésének vagy produkciójának zavarát jelenti. A betegek nem képesek kimondani azt, amit akarnak, nem képesek használni a nyelvet, illetve egy időben két dologra figyelni vagy egyszerre két dolgot csinálni.

“Szeretett Bruce-unknak az elmúlt időszakban egészségügyi problémái adódtak, ugyanis nemrég beszédzavart állapítottak meg nála, ami hatással van a kognitív képességeire. Ennek okán hosszú gondolkodás után úgy döntött, felhagy a karrierjével, amely olyan sokat jelentett számára. Nagyon nehéz időszak ez a családunk számára, nagyon köszönjük mindenkinek a támogatást és a rengeteg szeretetet.”

– írta a család Instagram oldalukon.

Objektum doboz

Magyar sztárok közül Kulka János is ebben a betegségben szenved.

A bejelentés óta Bruce Willis közeli barátja és kollégája, Sylvester Stallone is megosztott egy posztot.

“Hosszú útra áll mögöttünk, és a legjobbakért imádkozunk neked és csodálatos családodnak…” – írta.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.