Egyéb kategória

“Apukám nagyon szerette a nőket” – szülei válásáról beszélt Rubint Réka

A sztár először, meglepő őszinteséggel beszélt szülei válásáról az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban.

vous - 2022.03.19.
“Apukám nagyon szerette a nőket” – szülei válásáról beszélt Rubint Réka

“A szüleim azért váltak el, mert apukám nagyon szerette a nőket. Kicsiként is láttam, hogy anyukám azért előszeretettel nyomozott. Akkor még nem volt telefon, ment utána. Apukám elment vadászni megborotválkozva, vasalt ingben…”

– mesélte Réka, aki arról is beszélt mikor édesanyja, Zsuzsanna gyerekeivel a kocsiban követte férjét.

Végül egy telefonbeszélgetés buktatta le a férfit, aki aztán tizenhat évig élt együtt és volt házas a nővel, akivel viszonya volt.

“Nehéz volt ezt feldolgozni, főleg úgy, hogy ők 33 évig éltek együtt az anyukámmal. Úgy éreztem akkor, az apukám elhagyott minket. (…) Hosszú időbe telt, hogy elfogadjam, ez az ő döntésük volt, és nem minket hagyott el az apukám, hanem az édesanyámat. Ő ebbe majdnem belehalt lelkileg, meg fizikailag is”

– idézte a fitneszlady szavait a Blikk.

Édesapja sokáig kimaradt a sztár életéből, de mikor Imre beadta a válókeresetet úgy érezte, újra van esélye összehozni a családot. Elmondása szerint még Balira is elvitte a szüleit, akiknek a viszonya rendeződött utolsó éveikre. Zsuzsanna azonban sosem bocsátott meg a férfinak.

“Szerintem anyukámnak a lelke legmélyén visszaigazolás, elégtétel lehetett, hogy apukám végül nem találta meg a boldogságot”

– sóhajtott Réka, aki édesapját 2019-ben, édesanyját pedig két évvel utána veszítette el.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.