Egyéb kategória

3 cipőjavító trükk, amit minden nőnek tudnia kell

Utáljuk, ha éppen a kedvenc cipőink mennek tönkre és mindent megtennénk azért, hogy kicsit tovább hordhassuk őket. Hoztam is nektek néhány trükköt, amikkel tutira tovább viselhetitek a lábbeliteket.

vous - 2022.03.18.
3 cipőjavító trükk, amit minden nőnek tudnia kell

Kopott velúrcipők

Sok hordás után már szinte természetes, hogy kicsit lekopik a velúr a cipőkről, de még lehet javítani a helyzeten. A gőz például remek megoldás lehet, felfrissíti a velúrt és nem látszik rajta, milyen régóta is hordjátok. Csak tegyétek be a fürdőbe a cipőket, miközben zuhanyoztok, és lesz egy új lábbelitek.

Vízfoltos bőrcipők

Idegölőek tudnak lenni a foltok a cipőn, ráadásul semmivel nem jönnek le. Ha csak éppen kiszaladtok valamerre a csizmátokban, akkor a hazaérkezés után egyből töröljétek le róla a vízfoltokat, mondjuk egy nem használt pólóval. De ha egész nap elvagytok, akkor nincs más dolgotok, mint újságpapírral kibélelni belülről a cipőt, a víz fel fog szívódni, másnap pedig egy ecetes ronggyal letörölhetitek róla a piszkot.

Forrás:
Unsplash

Nem túl jó szagú cipők

Ez a probléma megelőzhető. Csak meg kell győződnötök róla, hogy olyan zoknit hordtok, ami 100%-ban pamutból készült, mivel a nejlonból és a poliészterből készült zokni tökéletes környezet a verejtékezésnek. Ha már mindent kipróbáltatok, de semmi nem használt, akkor tegyetek egy kis zacskóba szódabikarbónát és rakjátok a cipőbe egy éjszakára.

Címkék: #cipő #trükk
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.