Lélek

5 jel, hogy a pasi nem akar komoly kapcsolatot

Az egyik legnehezebb dolog eldönteni, hogy a pasi, akivel randiztok komoly kapcsolatot szeretne-e veletek, vagy csak az időtöket vesztegeti. Most itt egy kis segítség: ha ezt az 5 jelet tapasztaljátok, akkor felesleges rá pazarolni az időtöket.

vous - 2023.10.11.
5 jel, hogy a pasi nem akar komoly kapcsolatot

Nem kommunikál veletek

Az, aki tényleg szeretne tőletek valami komolyabbat, érdeklődik irántatok. Kíváncsi rá, hogy telt a napotok, mi van veletek, és persze ő is szívesen osztja meg veletek a saját dolgait. Hogy tesztelhetitek ezt? Egy teljes hétig fogjátok vissza magatokat és ne keressétek! Ne tegyetek semmi erőfeszítést azért, hogy beszéljetek, hagyjátok, hadd keressen mindig ő titeket. Higgyétek el, észre fogjátok venni, ha tényleg akar tőletek valamit!

Jobban érdekli a szex, mint a randi

Aki többet szeretne tőletek, mindent meg fog tenni azért, hogy megszerezzen titeket. Elvisz vacsorázni, moziba, sétálni. Ellenben azok, akik csak szórakoznak veletek, elsősorban a saját igényeiket szeretnék kielégíteni.

Forrás: Flckr/ AllWonders Travel

Még nem találkoztál a barátaival vagy a családjával

Aki komoly kapcsolatot szeretne, büszke arra, hogy veletek mutatkozhat, így azt akarja, hogy ismerkedjetek meg a barátaival, később pedig a családjával. Ha azonban próbálja elkerülni ezeket a szituációkat, akkor az sajnos nem jelent jót.

Még mindig van egy (vagy több) másik lány a képben

Ha tényleg fontosak vagytok a számára, akkor csak veletek foglalkozik, más nem is érdekli. Azonban ha még másokkal is randizgat vagy flörtölget, akkor abból nem valószínű, hogy hosszú kapcsolat lesz.

Kerüli a komoly beszélgetéseket, nem akarja definiálni a kapcsolatot

Ez egy olyan dolog, amiről beszélni kell. Jó, nem az első randin, de amint elkezdetek azon gondolkozni, hogy komolyabb kapcsolatot szeretnétek vele, finoman kérdezzetek rá, hogy nagyjából mik a tervei. Ne féljetek a választól, ha most nem akar veletek lenni, akkor sajnos később sem fog, így jobb ezt azelőtt megtudni, mielőtt teljesen belezúgnátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.