Egyéb kategória

Cseréljétek ilyenre a profilképeteket, ha több lájkot szeretnétek!

A nevetés a legjobb orvosság, ez nem kérdés. Nemcsak a legsötétebb napunkba hozza el a napsütést, de ennek köszönhetően vonzóbbak, barátságosabbak és megközelíthetőbbek leszünk.

vous - 2022.03.08.
Cseréljétek ilyenre a profilképeteket, ha több lájkot szeretnétek!

Egy új szociális alkalmazás, pontos nevén a SKOUT vizsgálatából kiderült, hogy azoknak az embereknek sokkal nagyobb a sikere az online felületeken, akiknek a profilképe egy vicces, boldog fotó. Az alkalmazás lényege, hogy egy kép alapján ismerkedhetünk, beszélgethetünk a világ bármely pontján.

Az alkalmazás üzemeltetői megkérdeztek mintegy 3372 amerikai felhasználót különböző témákban, mint például a humor és a barátság. Jöjjön öt dolog, amit kiderítettek a kutatásból és előnyünkre lehet a következő profilképváltáskor, ha szeretnénk több ember szimpátiáját elnyerni.

Forrás:
pexels.com

1. A vicces emberek tudják, hogy viccesek

A megkérdezettek 75 százaléka véli úgy, hogy viccesek, 81 százalék pedig úgy gondolja, hogy egy szellemes humorú képről az emberek igazán viccesnek és szimpatikusnak fogják tartani őket.

2. Barátokkal nevetni sokkal jobb

A felhasználók 95 százaléka sokkal jobban szeret másokkal együtt nevetni, illetve mások nevetésén nevetni. Így azok a fotók sokkal pozitívabb képet adnak azokról, akik a barátaikkal együtt szerepelnek a képen.

3. Viccek vs. szarkazmus

Mindenkinek a baráti körében van legalább egy olyan ember, aki állandóan viccekkel dobja fel a hangulatot. A megkérdezettek többsége szerint ezek az emberek sokkal népszerűbbek, mint a szarkasztikus humorú ismerősök.

Forrás:
pexels.com

4. Nők és a filmek

A megkérdezett nők 24 százaléka választana előbb egy vígjátékot, 18 százalék pedig inkább egy romantikus filmre szavazna, ha választania kéne. A férfiak is inkább a vígjáték mellett döntenek, így ismételten a humor a befutó.

5. A legviccesebb emberek lelőhelye

A kérdéssor sajnos csak Amerika területén terjedt el, így mi nem tudjuk bizonyítani, mennyire jó humorral vagyunk megáldva, viszont ha amerikai barátokra vágytok, a leghumorosabb embereket Houstonban és Texasban, illetve Los Angelesben és Atlantában találjátok.

Éljenek a humoros, vidám emberek!

Ajánlott cikkek