Egyéb kategória

Horváth Gréta nagyon bevadult válása után

Horváth Gréta mindent megtesz, hogy túllendüljön a válásán!

vous - 2022.02.28.
Horváth Gréta nagyon bevadult válása után

Horváth Gréta és Meggyes Dávid két év házasság után váltak el az év elején, miután a férfi elhagyta őt és gyermekét a Dancing With The Stars táncosáért, Stana Alexandráért.  Horváth Gréta fél éve igyekszik jobban odafigyelni az egészségére és a táplálkozására, hogy hamarosan elérje áhított alakját. Úgy tűnik, hogy csodásan érzi magát, igyekszik semmit nem mutatni abból, hogy mennyire megviselte őt a válása.

Az influenszer egy pizsamapartin bulizott dögös fehérneműben, amit meg is mutatott a követőinek.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.