Egyéb kategória

Horváth Gréta nagyon bevadult válása után

Horváth Gréta mindent megtesz, hogy túllendüljön a válásán!

vous - 2022.02.28.
Horváth Gréta nagyon bevadult válása után

Horváth Gréta és Meggyes Dávid két év házasság után váltak el az év elején, miután a férfi elhagyta őt és gyermekét a Dancing With The Stars táncosáért, Stana Alexandráért.  Horváth Gréta fél éve igyekszik jobban odafigyelni az egészségére és a táplálkozására, hogy hamarosan elérje áhított alakját. Úgy tűnik, hogy csodásan érzi magát, igyekszik semmit nem mutatni abból, hogy mennyire megviselte őt a válása.

Az influenszer egy pizsamapartin bulizott dögös fehérneműben, amit meg is mutatott a követőinek.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.