Egyéb kategória

Teherbe estem a nővérem pasijától, most kiderült, hogy a tesóm is várandós tőle…

Az egyetemi évek mindenki számára tartogatnak durva kalandokat, de ezeket még olvasva is tátva maradt a szánk!

vous - 2022.02.28.
Teherbe estem a nővérem pasijától, most kiderült, hogy a tesóm is várandós tőle…

Ezek azok az évek, amelyek az első szárnybontogatásokról, átbulizott napokról és az őrült kalandokról szólnak. Valószínűleg mindenki ki tudna legalább egy ilyet emelni az ő életéből is, bár valószínűleg nem szívesen mesélné el a nagyvilágnak. A Collegefessing nevű Instagram-oldal viszont összegyűjtött pár ilyen vallomást különböző főiskolák/egyetemek hallgatóitól (természetesen mind névtelenül).

Mi elhoztunk nektek párat a legdurvábbakból, de jó párra mi sem voltunk felkészülve!

“A barátom teherbe ejtette a legjobb barátját. A távolság miatt (mivel két távoli egyetemre jártunk) nyitott kapcsolatban éltünk, de csak az egyéjszakás kalandok voltak megengedettek, mindenféle érzelmi kötődés nélkül. Ahogy ezt elmondta, azonnal szakítottam vele és tiltottam mindenhol.”

“Egyszer összejöttem egy pasival, akit az indított be hancúrozás közben, ha bonyolult matekpéldákat adtam fel neki, ő pedig fejben megoldhatta őket.”

Objektum doboz

“Az orvosin kezdtem az első évemet, amikor megszületett a kisöcsém, akit nem akartak a szüleim, úgyhogy kaptam tőlük egy házat, egy autót és egy nagy összegű fizetést, hogy sajátomként neveljem fel a testvéremet.”

“A lakótársam egyik este sütit sütött, amiből én egy fontos vizsga előtt megettem 4 szelettel. Kiderült, került bele egy kis fű is. Természetesen megbuktam a teszten, ugyanis a saját nevemet sem tudtam ráírni a papírra.”

Objektum doboz

Viszonyom volt a tesóm barátjával, és teherbe estem. Múlt héten vacsora közben a nővérem is bejelentette a családnak, hogy várandós. Nem tudom, mit tegyek…

“Felelsz vagy merszet játszottunk, ahol a “merek” feladat az volt, hogy lesmárolom a pizzásfiút. Tök jó buli volt, ő volt az egyik legjobban csókoló pasi, akivel valaha próbáltam. Utána egy családi összejövetelen kiderült, hogy ő az unokatesóm pasija. Elég kellemetlen volt ezután a vacsora…

Objektum doboz

“Ha azt hiszed rossz napod van, akkor gondolj arra, hogy nekem ma reggel online órán prezentálnom kellett volna, de közben elájultam. A csoport és a professzor 10 percig nézte, ahogy én ott fekszem, amíg rám nem talált a szobatársam…”

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.