Egyéb kategória

5 dolog, amit meg kell tenned, hogy MÉG IDÉN bepasizz

Egyedül töltötted a Valentin-napot? Hülye kérdés... Ha bekattintottál a cikkbe, nagy valószínűséggel igen. Nyugi, ez egyáltalán nem akkora gáz kívülről nézve, mint ahogyan belülről megéled. De azt is pontosan tudjuk, hogy ezekben az ínséges időkben ezek a szavak nem nagyon jelentenek vigasztalást. Így inkább összeszedtük, mi mindenen kell változtatnod annak érdekében, hogy végre téged is eltaláljon Ámor, a célozni nem tudó szerencsétlenség szerelem istene.

vous - 2022.02.13.
5 dolog, amit meg kell tenned, hogy MÉG IDÉN bepasizz

Ez már a te éved lesz! Most még lehet, hogy nem hiszed el, de mi biztosak vagyunk benne. A srác, aki eddig elsétált melletted, idén beléd fog botlani.

Sőt, szó szerint rá fogod rúgni az ajtót, és esélye sem lesz a menekülésre.

Vannak apró és kicsit nagyobb apró dolgok, amiken ehhez változtatnod kell, de a jutalom mindent elsöprő lesz. Csak öt dolog áll közted és az új szerelem között. Íme!

Forrás:
Depositphotos

Valami új

Valami új, valami jobb, valami más. Mindegy, mi az, csak legyen különböző az eddigitől. Helyezz nagyobb hangsúlyt új dolgok, hobbik kipróbálására! Az élet a komfortzónán kívül kezdődik, ami belül van, az csak állóvíz. Ha nyitott vagy az újdonságokra, új embereket ismerhetsz meg. És fixen mondjuk: a Nagy Ő létezik, csak még nem találkoztál vele

Rend a lelke mindennek

Vagy lélekben mindennek rendben kell lenni? Bárhogy is csavarjuk a szavakat a lényeg ugyanaz. Először magadban kell letisztáznod, miért nem sikerült eddig a párkeresés. Fontos, hogy ne negatív kritikával illesd magad, mindig csak építs!

Nem azt mondjuk, hogy esik az eső; hanem azt, hogy hamarosan jön a szivárvány!

Ha lelkileg összerakod magad, és komolyan szánsz időt magadra, a pihenésre, azt a külvilág is nagyon hamar észre fogja venni. A pasik is a külvilág részei.

Forrás:
Depositphotos

Jöhet a külső

Rendet tettél az udvaron, jöhet az utcafront! Kezdj el edzeni, úgyis ki kell próbálnod új dolgokat (khm, khm… 1. pont): ezzel jót teszel az egészségednek és a külsődnek egyaránt. Pontosan tudod, mik az erősségeid és a gyengeségeid, hisz végigvetted őket (khm, khm… 2. pont). Nincs más dolgod, mint kiemelni, illetve fejleszteni ezeket a tulajdonságokat. Nyilván reális keretek között kell maradni – el kell fogadni, ha valamin nem tudsz változtatni.

Hagyj nyomot

Lelkileg rendben vagy, a külsőd 10-es. Így tuti emlékeznek rád a pasik, mi kell még? Az, hogy soha ne felejtsenek el! Ehhez pedig a legegyszerűbben az orrukon át vezet az út. Manapság alap egy jó illat – legyen ez a mottód. Nincs szükség méregdrága parfümre.

Elég a Calvin Klein, a Burberry vagy a Moschino: ezekben van az ész. Nem drágák, de különlegesek; hétköznapiak, mégsem kommerszek.

És Isten óvjon attól, hogy 100 kilométerről érezhető legyen, mivel vagy befújva. Aki megérzi, vegye kitüntetésnek…

Forrás:
Depositphotos

Üdv a való világban

Nem, nem a valóságshow-ban (még csak az kéne…), tényleg a valóságban.

Futót mindenki talál magának a párkeresés sakkjátszmájában, de királyt kevesen. Arra kell rámenni!

És királyok nincsenek regisztrálva Tinderre vagy Badoora, ahol hamis képek kialakításából élnek meg emberek ezrei. Őket sokkal nehezebben, klasszik ismerkedéssel találod meg. És tudni fogod, mikor lépett be az igazi az életedbe. Szóval nyugodtan szórd ki ezeket az appokat a telódról, mától nincs rá szükséged!

Mit gondolsz, van valami, amit kihagytunk?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.