Egyéb kategória

A kórházban lepték meg Rúzsa Magdit

Az énekesnő maga osztotta meg a kedves ajándékot.

vous - 2022.02.09.
A kórházban lepték meg Rúzsa Magdit

Rúzsa Magdi hármasikrei február másodikán születtek meg, amit ő maga jelentett be. Az énekesnő december óta járt be a kórházba megfigyelésre, hogy minden a legnagyobb rendben legyen a picik érkezésekor.

A kórházban dolgozó nővérek egy kis meglepetéssel is készültek a család számára, amit a sztár maga osztott meg követőivel.

“lyen szépeket kapunk itt a kórházban a nővérektől akik nem is nővérek hanem a legcsodásabb angyalok.” – írta a poszthoz.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.