Egyéb kategória

Fodor Zsóka elárulta, kire hagyja vagyonát vér szerinti örökös híján

Fodor Zsóka bár elmondta, jól érzi magát a bőrében, nyugodtabb, ha tudja, mi lesz vagyonával halála után.

vous - 2022.02.08.
Fodor Zsóka elárulta, kire hagyja vagyonát vér szerinti örökös híján

A Barátok Közt Magdi anyusa idén lépett be a nyolcvanadik életévébe, mégis úgy érzi, nem szeretne olyan kort megélni, mint az ő édesanyja.

Édesanyám másfél évet feküdt a Szeretetkórházban és gyűlölt ott lenni, mert nem engedték haza. Ő már pelusos volt, fürdetni kellett, forgattam reggeltől-estig. Az utolsó fél évben már ki sem ment a szobájából, számára az pokol volt. Nekem nincs senkim, így én nem akarok száz évig élni

– mesélte a Borsnak Zsóka, és hozzátette, addig szeretne maradni, ameddig el tudja látni magát.

Többek között ez az oka annak is, hogy sosem vett lakást, inkább gyűjtögeti a pénzét. Úgy érzi, gyerek nélkül, aki “pici kora óta hálával tartozik neki” csak arra számíthat, hogy a pénzéért ellátják. A színésznő szívéhez, fogadott fia, Schmuck Andor áll, akivel 17 éve ismerik egymást.

Schmuck Andor

Schmuck Andor
Forrás:
TV2

Amikor jön és úgy érzi, hogy szeretne velem időt tölteni, akkor boldog vagyok, de nem erőltetem rá magamat. Neki köszönhetem életem legszebb pillanatait, mert tőle kaptam önzetlenül a legtöbbet. Én ezt soha, amíg élek el nem felejtem, és ami marad utánam, az az övé

– mondta a színésznő. 

Mint elmondta, erről egy közjegyző által hitelesített írásos megállapodást is kötöttek, aminek az ötletét Schmuck Andor vetette fel. 

Ő ajánlotta fel nagyon korrektül, hogy amelyikünk leesik a lábáról, az a haláláig gondoskodik a másikról. Nem valószínű, hogy ő lesz az

– mondta Fodor Zsóka.

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!