Egyéb kategória

Fodor Zsóka elárulta, kire hagyja vagyonát vér szerinti örökös híján

Fodor Zsóka bár elmondta, jól érzi magát a bőrében, nyugodtabb, ha tudja, mi lesz vagyonával halála után.

vous - 2022.02.08.
Fodor Zsóka elárulta, kire hagyja vagyonát vér szerinti örökös híján

A Barátok Közt Magdi anyusa idén lépett be a nyolcvanadik életévébe, mégis úgy érzi, nem szeretne olyan kort megélni, mint az ő édesanyja.

Édesanyám másfél évet feküdt a Szeretetkórházban és gyűlölt ott lenni, mert nem engedték haza. Ő már pelusos volt, fürdetni kellett, forgattam reggeltől-estig. Az utolsó fél évben már ki sem ment a szobájából, számára az pokol volt. Nekem nincs senkim, így én nem akarok száz évig élni

– mesélte a Borsnak Zsóka, és hozzátette, addig szeretne maradni, ameddig el tudja látni magát.

Többek között ez az oka annak is, hogy sosem vett lakást, inkább gyűjtögeti a pénzét. Úgy érzi, gyerek nélkül, aki “pici kora óta hálával tartozik neki” csak arra számíthat, hogy a pénzéért ellátják. A színésznő szívéhez, fogadott fia, Schmuck Andor áll, akivel 17 éve ismerik egymást.

Schmuck Andor

Schmuck Andor
Forrás:
TV2

Amikor jön és úgy érzi, hogy szeretne velem időt tölteni, akkor boldog vagyok, de nem erőltetem rá magamat. Neki köszönhetem életem legszebb pillanatait, mert tőle kaptam önzetlenül a legtöbbet. Én ezt soha, amíg élek el nem felejtem, és ami marad utánam, az az övé

– mondta a színésznő. 

Mint elmondta, erről egy közjegyző által hitelesített írásos megállapodást is kötöttek, aminek az ötletét Schmuck Andor vetette fel. 

Ő ajánlotta fel nagyon korrektül, hogy amelyikünk leesik a lábáról, az a haláláig gondoskodik a másikról. Nem valószínű, hogy ő lesz az

– mondta Fodor Zsóka.

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.