Egyéb kategória

Tipikus: képek, amiket csak a nők érthetnek

Nőnek lenni talán az egyik legnagyszerűbb és legszórakoztatóbb dolog, imádunk magunkon nevetni (néha egymáson is), és vannak olyan tipikusan női helyzetek, amiket csak mi érthetünk. Kinek ismerősek a következő képek?

vous - 2022.02.07.
Tipikus: képek, amiket csak a nők érthetnek

Teljesen megszokott, hogy a pasik nem értik, miért van tele piperékkel a fürdőszoba, hogy miért van annyi ruhánk és hogy fogalmuk sincs, mi az a necc. Tulajdonképpen általában mi sem vagyunk tisztában a legújabb konzoljátékokkal és tuti, hogy ha betévednék a szerszámosládájukba, akadna ott olyan eszköz, amit még nem is láttunk soha.

mém

LOL: a legjobb sírva röhögős mémek rólunk, nőkről

Az igazság az, hogy mi, lányok szeretünk és tudunk is magunkon röhögni, mondhatni, ezt szeretjük a legjobban. Imádjuk, ha a többi nőnek is hasonló sminkproblémája van, ha pedig erről egy mém is születik, még jobban imádjuk azt megosztani, hogy a többi nő is hadd nevessen. Tulajdonképpen ez következik most!

Összegyűjtöttem az elmúlt év legviccesebb és leginkább helytálló csajos mémjeit!

A következő képeket MINDEN NŐ érteni fogja!

Egy nap gyaloglás után az új cipőnkben

Forrás:
pinimg.com

Annyira tipikus

Forrás:
dicasdavida.com

A jel, hogy a reggeli sminkelés nem volt egyszerű

Forrás:
immygoodridgexx

Ez történik, ha copfban hordjuk a hajunkat!

Forrás:
aftonbladet-cdn.se

A vég kezdete…

Objektum doboz

Így nézünk ki reggel, ha vizes hajjal fekszünk le

Forrás:
http://7aga.top/Finishing the Hat

Mikor hajat kell mosni

Forrás:
justsomething.co

A tesztelés nagyon fontos!

Forrás:
justsomething.co
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon