Intim

Pikáns vallomások: ezeket a bakikat követték el nők, mikor magukat kényeztették

Az egyik legjobb dolog a szólózásban az, hogy nincs nyomás. Nem kell másra tekintettel lennetek, és kizárólag a saját örömötökre kell koncentrálnotok. Persze, még a leggyakorlottabbak is követhetnek el bakikat, miközben a legforróbb perceiket töltik el önmagukkal kettesben.

vous - 2022.02.05.
Pikáns vallomások: ezeket a bakikat követték el nők, mikor magukat kényeztették

Ez lehet egy váratlan családtag, aki betoppan, és nem tudtok rá elég gyorsan reagálni, de akár egy furcsa baleset is, amire kínos visszaemlékezni. A Women's Health-nek azonban megtette ezt néhány bátor nő, akik most már nevetve emlékeznek vissza bakijaikra, bár ez nem mindig volt így. 

Egy uncsi órán nehéz eltitkolni, hogy a gyönyör útjára léptetek

"Elkezdtem Kegel-gyakorlatokat végezni egy unalmas pszichológiaórán, és kicsit későn kaptam észbe, hogy a csúcsra érek. Hagytam, hogy megtörténjen, csak azzal nem számoltam, hogy a testemen végigfutó élvezet ennyire erős lesz. Úgy tettem, mintha megborzonganék a hidegtől, de kétlem, hogy ezt mindenki bevette volna"

– meséli Sam, és hát igen, elég necces lehet egy ilyen helyzet. Becky ennél vakmerőbb volt, ő úgy gondolta, hogy ez simán kivitelezhető egy buliban, ahol mindenki beszél és nevetgél.

„Egy munkatársam meghívott a szülinapi bulijára. A lakása elég kicsi volt, így én a kanapé karfájára ültem, és akarva-akaratlanul nagyon beindultam. Feltűnésmentesen elkezdtem mozogni a karfán, mindenki összevissza táncolt és beszélgetett, nem volt gond ezzel. A valaha volt legjobb örömszerzésem volt, és büszke voltam arra, hogy senki nem vette észre. Csakhogy aztán felálltam, és a szoknyámon hátul egy óriási folt volt.”

Amikor egy hang is jön, aminek nem kéne…

Néha a nagy élvezetben teljesen elveszíthetitek a kontrollt a testetek felett. Így járt Lesley is.

"Egyetemi bulin olyan sokan voltunk, hogy nem talált mindenki magának alvóhelyet. Így én egy sráccal osztoztam egy matracon, aki elég jóképű volt. Miután elaludt, én akcióba léptem a takaró alatt, de annyira kirobbanó élményben volt részem, hogy életem leghangosabb pukiját eresztettem el, amire felébredt."

Objektum doboz

Ú. Ez elég kínos. Ennél már csak az kínosabb, ha rátok törnek közben, mint Kay-re.

„A szobatársam rám törte az ajtót pont a kellős közepén. Annyira zavarba jöttem, hogy belecsavarodtam a takaróba, és nem bírtam kikapcsolni a játékszerem. Próbáltam jó hangosan beszélni, hogy a zümmögő hangot elnyomjam.”

Objektum doboz

Amikor az élvezet a nyugalmat szolgálja

Jennifer nem bírja a repülést, így emiatt úgy gondolta, hogy egy kicsit lenyugtatja magát.

"Bezárkóztam a repülőgép mosdójába, és igyekeztem elnyomni a belőlem kijövő hangokat, de amikor kijöttem, egy idős hölgy vetett rám egy megsemmisítő nézést, amiből egyértelművé vált, hogy ez nem jött össze."

Objektum doboz

Reméljük, ezek a furcsa bakik – többnyire mindenkinek van egy ilyen sztorija – nem szegték a kedveteket, és nem hagytatok fel azzal, hogy örömet okozzatok magatoknak magányos óráitokban, hiszen tudományosan bizonyított tény, hogy rengeteg pozitív hatása van mind a testetekre, mind a nemi életetekre nézve.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.