Egyéb kategória

Mi lenne, ha azt kommentelnénk a képekhez, amit valójában gondolunk?

Biztosan már veletek is előfordult, hogy görgettétek a Facebookot vagy az Instát, és egymás után jöttek az ismerősök fotósorozatai az életükről. Talán dobtok egy lájkot, vagy odaírtok pár kedves sort, de vannak olyan helyzetek, amikor egyszerűen nem írhatjátok le, amit először gondoltok a kép láttán. De milyen lenne, ha megtennétek?

vous - 2022.02.01.
Mi lenne, ha azt kommentelnénk a képekhez, amit valójában gondolunk?

Képzeljétek el azt az őskáoszt, amit ez teremtene!

Felugrik egy kép, amire talán nem is számítanál, és a kusza gondolatok máris ott vannak a fejedben. Persze a világért se írnád le őket, de azért magadban elmosolyodsz a jó humorodon, és tovább nézegeted a bejegyzéseket. Most vettem a bátorságot, és összeszedtem azokat a gondolatokat, amelyek biztosan neked is eszedbe jutottak, csak sosem kommentelted őket, mert hát… néha bizony gonosz lenne!

Vigyázat, aki nem bírja az epés megjegyzéseket még megállhat! A gondolatokat saját ismerősök listája ihlette…

Edzőtermes fotó, bomba alakkal, motiváló idézettel

Hűha, a tegnapi kép is jó volt, de ez… le a kalappal! Még jó, hogy van időd mindennap eljárni az edzőterembe, és papolni arról, hogy erre mindig van idő. Jól tudom, hogy most munkanélküli segélyen vagy?

Profi jegyes fotó, romantikus idézettel

Szinte már elhiszem, hogy milyen tökéletes tündérmesébe illő pár vagytok! Aztán eszembe jut, hogy amikor összejöttetek,  még volt csaja az egyetlen bubukádnak… Sok boldogságot!

Objektum doboz

Pucér gyerek pancsol a medencében

Várj! Tegnap még a gyermekvédelmis cikket posztoltad. Most összezavartál!

Menyasszony a nyoszolyólányokkal, lánybúcsús kép

Ó, te jó ég! Láttad a barátnőid arcát? Mindegyik csak arra gondol, hogy mikor fognak elkelni ők is. De most komolyan, nézd végig azokat a fejeket, én már sírok a röhögéstől!

Egzotikus sziget, nyaralós kép

Most komolyan, de miből?! Ha jól tudom a tanárok nem keresnek annyit, akkor meg hogyan futja erre? Vagy hitelt vettél fel nyaralásra? Muszáj tudnom…

Objektum doboz

Fekete-fehér utcai fotó egy művészi idézettel

Aha. Az egy villanyoszlop és egy pocsolya. Attól mert fekete-fehérbe rakod, nem lesz sem szép, sem művészi.

Ciki “szexis” szelfi egy ötvenes nőtől

Hála az égnek, hogy nem te vagy az anyukám…Szerintem töröld, mielőtt a gyerek észreveszi!

Objektum doboz

Ha végigolvastad, most már jól tudod, hogy mi a tanulság: Az első gondolataink nem illenek a fotók alá. Az én szabályom pedig az, ha kedveset nem tudok, akkor semmit sem kommentelek. A kisördög a vállamon csendben marad az ilyen helyzetekben, de az angyal kíváncsi, vajon másoknak is voltak már hasonló gondolatai?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.