Egyéb kategória

Ezért imádjuk a mindenórás Rúzsa Magdit

Rúzsa Magdi a különleges hangjával mindenkit elvarázsoló, közkedvelt énekesnő, aki hamarosan három picinek lesz a büszke anyukája.

vous - 2022.01.23.
Ezért imádjuk a mindenórás Rúzsa Magdit

A Vajdaságban született 1985. november 28-án Verbászon. 2009-ben szerzett magyar állampolgárságot, miután iratok hiányában elsőre elutasították a kérelmét, másodjára sikerrel járt, és letehette az állampolgári esküt.

Rúzsa Magdiról kevesen tudják, hogy egészségügyi középiskolában tanult, és sikeres államvizsgát is tett, mint szülészeti nővér. Ám mivel kiskorától kezdve énekelt, végül ez a világ vonzotta magához. 2005-ben jelentkezett a Megasztár harmadik évadába, amit meg is nyert. A döntőben elhangzott dalai egyből megjelentek, és háromszoros platinalemez lett, amit rövid időn belül követett első stúdiólemeze, az Ördögi angyal.

2007-ben ő képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol kilencedik helyezést ért el. 2008-ban jelent meg második stúdiólemeze, amely aranylemez minősítést ért el. 2011-től önálló estet is tart a Pesti színházban Magdaléna Rúzsa címmel, eddig több mint 40 ezer embert nézte meg. 2018-ban Máté Péter-díjat kapott.

2017-ben ment feleségül Simon Vilmoshoz, aki a Budapesti Műszaki Egyetem docense és szintén vajdasági. 2021 szeptemberében jelentette be, hogy várandós, méghozzá természetes úton fogant hármasikrekkel. Bár épp ezért a szereplésektől egy időre visszavonult, egy-két felkérésre még igent mond, legutóbb például őt érte a megtiszteltetés, hogy a 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság hivatalos dalát felénekelhette.

Objektum doboz

A 2022-es év kezdetét ugyan a kórházban töltötte, hiszen a hármas ikrekkel veszélyeztetett terhesnek minősül, és már egy ideje mindenórásnak számít, hiába csak a 33. héten jár. A kicsik a Lujza, Keve és Zalán neveket kapják majd.

600

Névjegy

Név: Rúzsa Magdolna

Születési dátum: 1985. november 28.

Magasság: 170 cm

Foglallkozás: énekesnő

Szemszín: zöld

Csillagjegy: nyilas

Családi állapot: házas

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.