Egyéb kategória

Ezért imádjuk a mindenórás Rúzsa Magdit

Rúzsa Magdi a különleges hangjával mindenkit elvarázsoló, közkedvelt énekesnő, aki hamarosan három picinek lesz a büszke anyukája.

vous - 2022.01.23.
Ezért imádjuk a mindenórás Rúzsa Magdit

A Vajdaságban született 1985. november 28-án Verbászon. 2009-ben szerzett magyar állampolgárságot, miután iratok hiányában elsőre elutasították a kérelmét, másodjára sikerrel járt, és letehette az állampolgári esküt.

Rúzsa Magdiról kevesen tudják, hogy egészségügyi középiskolában tanult, és sikeres államvizsgát is tett, mint szülészeti nővér. Ám mivel kiskorától kezdve énekelt, végül ez a világ vonzotta magához. 2005-ben jelentkezett a Megasztár harmadik évadába, amit meg is nyert. A döntőben elhangzott dalai egyből megjelentek, és háromszoros platinalemez lett, amit rövid időn belül követett első stúdiólemeze, az Ördögi angyal.

2007-ben ő képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol kilencedik helyezést ért el. 2008-ban jelent meg második stúdiólemeze, amely aranylemez minősítést ért el. 2011-től önálló estet is tart a Pesti színházban Magdaléna Rúzsa címmel, eddig több mint 40 ezer embert nézte meg. 2018-ban Máté Péter-díjat kapott.

2017-ben ment feleségül Simon Vilmoshoz, aki a Budapesti Műszaki Egyetem docense és szintén vajdasági. 2021 szeptemberében jelentette be, hogy várandós, méghozzá természetes úton fogant hármasikrekkel. Bár épp ezért a szereplésektől egy időre visszavonult, egy-két felkérésre még igent mond, legutóbb például őt érte a megtiszteltetés, hogy a 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság hivatalos dalát felénekelhette.

Objektum doboz

A 2022-es év kezdetét ugyan a kórházban töltötte, hiszen a hármas ikrekkel veszélyeztetett terhesnek minősül, és már egy ideje mindenórásnak számít, hiába csak a 33. héten jár. A kicsik a Lujza, Keve és Zalán neveket kapják majd.

600

Névjegy

Név: Rúzsa Magdolna

Születési dátum: 1985. november 28.

Magasság: 170 cm

Foglallkozás: énekesnő

Szemszín: zöld

Csillagjegy: nyilas

Családi állapot: házas

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.