Egyéb kategória

Stana Alexandra elárulta, hogyan indult a kapcsolata Meggyes Dáviddal

Néhány hete derült ki, hogy Meggyes Dávid és Horváth Gréta házassága zátonyra futott

vous - 2022.01.22.
Stana Alexandra elárulta, hogyan indult a kapcsolata Meggyes Dáviddal

A szakítás során egy harmadik fél neve is felbukkant, a híresztelések arról szóltak, hogy Stana Alexandra lehet az, aki miatt elhagyta a családját Dávid. 

Hogy egy elterjedt kommunikációs fordulattal éljek, nem erősítem meg, de nem is cáfolom, hogy együtt vagyunk Dáviddal

– nyilatkozta akkoriban kuncogva Alexandra.

A táncosnő most a Mokkában árulta el, hogy tényleg több van köztük, mint barátság. Az ismertségük augusztusban kezdődött, amikor egy bolt megnyitóján találkoztak először, majd év vége felé hozta őket újra össze a sors egy plázában, amikor Dávid meghívta őt kávézni.

Egy nagyon laza baráti beszélgetés volt, ami engem feltöltött

 – mondta Stana Alexandra.

Objektum doboz

Tudom magamról, hogy egy nehezen kezelhető természet vagyok. Ő viszont pont az ellentétem, egy polgári munkát végző valaki, aki ráadásul a reál dolgok körül forog. Abszolút két lábbal a földön álló valaki, és szerintem ez nekem adott egyfajta nyugalmat és biztonságot, hogy itt most megértésre talál az én kis világom egy stabil valaki mellett

– meséli kapcsolatukról a táncosnő.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.