Egyéb kategória

Dolgok, amiket érdemes eladnod Marketplace-en

Ha túl sok tárgyat, ruhát, könyvet halmoztál fel, a legjobb hely arra, hogy megszabadulj tőlük az a Facebook marketplace. Arra azonban figyelned kell, hogy ne használhatatlan, kopott és csúnya cuccokról legyen szó, hisz még itt is ciki az, ha értéktelen vacakokat próbálsz eladni.

vous - 2022.01.21.
Dolgok, amiket érdemes eladnod Marketplace-en

A Marketplace-en rengeteg dolgot tudsz eladni és venni egyaránt. Ez azonban nem egyenlő azzal, hogy bármit fel lehet tenni, hisz bizonyos ruhákat, tárgyakat már kifejezetten ciki meghirdetni. A felületen nagyon hasznos, értékes tárgyakat és ruhákat hirdetnek, érdemes tartani a színvonalat.

Melyek azok a tárgyak, amelyeket a legnagyobb sikerrel tudsz eladni marketplace-en?

1. Kisebb bútordarabok, dekorációs kellékek

Ha úgy érzed, túl sok felesleges bútordarab, apró dekorációs tárgy van a lakásban, készíts róluk egy menő fotót, és töltsd fel Marketplace-re. Nagyszerű opció, ha plusz pénzt szeretnél szerezni, és nem kell kidobnod semmit sem, hisz másnak még hasznosak lehetnek a régi könyvespolcok, kávézó asztalok vagy virágállványok.

2. Könyvek

Könyveket nem érdemes kidobni. Jobban jársz, ha eladod őket, régi darabokat akár egész jó árban. Kortárs alkotásoknak is sokan örülnek, hisz az átlag három-négyezer forint helyett sokkal olcsóbban tudnak vásárolni, akár olyan könyveket, amiket csak egyszer olvastak, és nem sérültek meg.

ruha

Túl drágán használt ruhát nem vesznek az átlag nézelődők.
Forrás:
Unsplash

3. Ruhák

Az egyik legkézenfekvőbb dolog, amit Marketplace-en eladhatsz. Pár dologra azonban ebben az esetben is muszáj figyelned, hisz fehérneműt nem illik eladni, túl drágán használt ruhát nem vesznek az átlag nézelődők, valamint a hibás, kopott darabokkal is óvatosan bánj. Ha nem látványos, javítható a hiba, vagy vintage, oldschool darabokról van szó, akkor bátran hirdesd meg.

+tipp: Árak

Nem egyszerű meghatározni, pontosan mennyiért érdemes feltölteni a cuccaidat. Teljesen új darabokat kicsivel a vásárláskor fizetett összeg alatt szoktak hirdetni, használtan pedig már viszonylag alacsony, baráti árakkal találkozhatsz.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.