Egyéb kategória

Balhé: Horváth Gréta felgyújtotta férje ruháit

Két év után válik egymástól az Ázsia Expressz második évadának nyertes párja.

vous - 2022.01.18.
Balhé: Horváth Gréta felgyújtotta férje ruháit

Meggyes Dávid elhagyta feleségét és gyermeküket, azóta pedig a Dancing With The Stars táncosával, Stana Alexandrával van együtt. A megcsalást maga a férfi vallotta be közösségi oldalán. Gréta egyik bejegyzése szerint azóta is "esnek ki a csontvázak a szekrényből".

Most az is kiderült a sztár hogyan fogadta férje bejelentését. A Borshoz eljutott információk szerint Meggyesi bejelentésekor olyan balhé kerekedett, hogy Horváth Gréta felgyújtotta a férfi ruháit.

“– A hír tényleg igaz, bár ezzel sem Gréta, sem Dávid nem büszkélkedik. Óriási balhé volt, elszabadultak az indulatok, Grétánál elpattant a húr, nem tudott uralkodni magát, és tényleg felgyújtott sok mindent. Szerencsére nem lett nagy tűz, vagyis nem kellett tűzoltókat hívni, de így is elég komoly a történet… Egyébként a milliós értéket is eléri a kár, Dávidnak drága ruhái vannak. Vagyis csak voltak.”

– mondta az informátor.

Azóta Gréta teljesen átrendezte otthonukat:

“Szerettem volna gyökeresen változtatni a környezetünkön. Más energiákkal megtölteni közös otthonunkat Filippel!"

– írta a képhez.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.