Egyéb kategória

Fürdőruhás képpel jelentkezett be Hódi Pamela az üres tengerpartról

Úgy tűnik, Hódi Pamela és párja is megunta a hideg időt: csodás helyen nyaralnak!

vous - 2022.01.16.
Fürdőruhás képpel jelentkezett be Hódi Pamela az üres tengerpartról

Hódi Pamela férjével Tóth Bencével a negyedik évfordulóját ünnepli, méghozzá nem is akárhol! A páros a mesés szépségű Maldív-szigeteken pihen, ahol a fotók tanubizonysága szerint remekül érzik magukat. Pamela egyik friss nyaralós fotóján bikiniben pózol a tengerparton, ahol úgy tűnik, csak ketten vannak.

Objektum doboz

Életemben először jetskiztem és imádtam! A végére bátrabb voltam és csapattam neki rendesen! Reggel láttunk a teraszunkról egy óriási ráját, majd jetskizés közben is megcsodálhattunk közelről még hármat! Út közben megálltunk egy kis szigeten, ahol láttam egy óriási rákot. Még egy teknőst kéne bevonzanom és minden pipa. Mentem volna holnap is, de a nagy rája nézegetés közben belementem Bencébe míg egy helyben álltunk, úgyhogy inkább a kárt rendeztem. Nem volt vészes és még fotót is csinálhattam a végén. Szóval holnapra meghagyom programnak a snorkelezést.(viszem a saját felszerelésem mielőtt még elejteném az övékét)

– írta egy újabb posztjához.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.