Egyéb kategória

Stana Alexandra nyilatkozott Horváth Gréta férjéhez fűződő kapcsolatáról

Horváth Gréta nemrég kijelentette, hogy véget ér házassága Meggyes Dáviddal, aki úgy döntött egy harmadik fél miatt kilép a kapcsolatból. Többek között Stana Alexandra neve is felmerült, aki nyilatkozott a híresztelések kapcsán.

vous - 2022.01.13.
Stana Alexandra nyilatkozott Horváth Gréta férjéhez fűződő kapcsolatáról

Szívfájdalommal indult az év Horváth Gréta számára, akit elhagyott férje. Azóta egyre több titokra derül fény, miszerint Meggyes Dávid nem volt hűséges hozzá. A találgatások közepette, hogy kiért hagyhatta el feleségét Dávid, felmerült a TV2 műsorából ismert táncművész, Stana Alexandra neve. Most ő is nyilatkozott az ügyben a Borsnak.

"Hogy egy elterjedt kommunikációs fordulattal éljek, nem erősítem meg, de nem is cáfolom, hogy együtt vagyunk Dáviddal"

– mondta a lapnak kuncogva Alexandra, amiből ki lehet következtetni az igazságot.

Nemrég a táncosnő házassága is véget ért, ezzel kapcsolatban is szeretett volna tiszta vizet önteni a pohárba. "Annyit azonban szeretnék leszögezni, hogy a válásomnak semmi köze a jelenlegi helyzethez" – nyilatkozta Alexandra.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.