Egyéb kategória

A szervezetfejlesztés szerteágazó lehetőségei

Egy fejlődő cég életében, legyen az egy kisvállalkozás vagy egy nagy multinacionális cég, elengedhetetlen, hogy bizonyos időszakonként a vezetőség időt, pénzt és energiát fordítson a munkatársai, az egyes divíziók, valamint az egész szervezet fejlesztésére.

Ahol az egyes osztályok folyamatosan kapcsolatban állnak egymással, ott nélkülözhetetlen, hogy a kommunikáció akadálymentes legyen, hogy az esetlegesen előforduló konfliktusokat megfelelően kezelni tudják.

vous - 2021.11.01.
A szervezetfejlesztés szerteágazó lehetőségei

A hatékony munka érdekében

Egy racionálisan gondolkodó vezetőség belátja, hogy cége sikere az egyes embereinek sikeres munkáján és elégedettségén múlik. A sok kiegyensúlyozott ember egy munkahelyen olyan csapatot alkot, melynek együttes ereje még pluszban hozzáadódik az önállóan dolgozók eredményességéhez.

Nem kérdés, hogy a cél az egyén fejlesztésén van, melyen keresztül elérhető az adott csoportok és az egész szervezet fejlesztése. A Training360 Oktatóközpont Szervezetfejlesztés Üzletága számtalan célzott tréningprogrammal gondoskodik a céged előrelendítéséről.

Forrás:
canva.com

Cégre szabott tréningprogramok

Az adott vállalat nagyságától és igényeitől, fennálló vagy fel nem tárt problémáitól függően minden cégnek más tréningre van szüksége. Lehet, hogy a munkatársakat kell jobban motiválni, hiszen egy boldogabb munkaerő hatékonyabban tud dolgozni. Lehet, hogy a vezetőknek van szüksége egy professzionális képzésre, hogy a szervezet más irányba tudjon haladni.

A Training360 Oktatóközpont szervezetfejlesztés tréningjei az egyén, a csoport, a szervezet vagy akár az iroda és a projektkultúra átalakításán keresztül hozza ki a maximumot mindenkiből úgy, hogy az egyben maradandó élményt is nyújtson a résztvevők számára!

Training katalógusok és mérőeszközök

A Training360 összes training kiírása megtekinthető bárki számára a tréning katalógusukban, havi bontásban. A naptár könnyen átlátható és tartalmazza a legfontosabb információkat. Keresni is nagyon könnyű a számtalan tematika között.

Az eredményesség mérésére már temérdek eszköz létezik. A Training360 kiválasztott 5-öt ezek közül, melyeket a leghatékonyabbnak tart. Ajánlatos ezekkel időről-időre leellenőrizni, mennyire volt sikeres az adott csapat vagy üzletág fejlesztése. A cég segít kiválasztani, hogy melyik helyzetben melyiket érdemes használni a mérésre.

Coaching beszélgetések és agilis tanfolyamok

Vannak olyan helyzetek, amikor csak egy aktív hallgatóra, egy támogató környezetre van szükség, hogy a dolgok meginduljanak. A Training360 coaching szakértői ebben is támogatást nyújtanak.

Agilis tanfolyamokkal a napjaink felgyorsult digitalizációs technikáival segítenek lépést tartani és teszik ezt nemcsak személyes oktatás keretében, hanem online, e-tantermi környezetben is. Egy agilis szervezet már messze túlmutat a modern információs technikákon. Digitális termékfejlesztés, service design, UX/UI, az agilis kultúra elemeivel ismerkedhetnek meg itt a résztvevők.

További információkért látogass el a cég honlapjára!

Ajánlott cikkek