Egyéb kategória

Képtelen elfogadni a meggyilkolt VV Fanni pénzét az édesanyja

Novozánszki Fanni ügye már évek óta húzódik, most a család megkapná azokat a milliókat, amiért feltehetően a lánynak meg kellett halnia.

vous - 2022.01.09.
Képtelen elfogadni a meggyilkolt VV Fanni pénzét az édesanyja

A Bors információi szerint a házkutatás során megtalált 4,9 millió forint hamarosan a valóságshow-szereplő családjához kerül, de nem meglepő módon, nem kérik a pénzt. A rendőrség a jogos tulajdonosnak adná vissza a nyomozás során lefoglalt tárgyakat, amelyekre, mint bizonyíték, már nincs szükség. 

Az eddig bűnügyi letétben lévő tárgyak között rengeteg bankjegy is van: euró, svájci frank, amerikai dollár és magyar forint vegyesen, összesen 4,9 millió forintnak megfelelő összeg, amit a lány eltűnése után találtak az otthonában a rendőrök. Ez a félretett pénz lehetett az indíték, ami miatt Novozánszki Fannit megölték, a vád szerint B. László, 2017 novemberében ezért ment a lány lakására. 

A Borsnak nyilatkozott dr Lichy József, a Novozánszki család jogi képviselője:

„Fanni édesanyja nem jelentkezett a pénzért eddig sem, és most sem tudja elképzelni, hogy mit kezdjen vele. Ennek ellenére is át kell venniük, hiszen őket illeti. Gondoljunk csak bele: milyen pénz az? Bár bírósági ítélet még nincs, de minden jel arra mutat, hogy az volt az indíték arra, hogy B. László a lakására menjen, hogy elkérje, elvegye Fannitól. Aztán elfajultak a dolgok. A lány édesanyja bármit venne belőle, az mindig az eltűnt lányára emlékeztetné.”

Hamarosan ítélet születik VV Fanni ügyében, a tárgyalás 2022. február első napjaiban lesz. Az utolsó tárgyaláson a hírek szerint ott lesz Fanni édesanyja is, aki a saját szemével szeretné látni, ahogy elítélik a lánya gyilkosát. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.