Egyéb kategória

Rubint Réka új mellekkel indítja az évet

A fitneszguru inspiráló üzenetet osztott meg rajongóival, amin átalakulásának eredménye is látszik.

vous - 2022.01.04.
Rubint Réka új mellekkel indítja az évet

Rubint Réka családjával a Seychelles-szigeteken ünnepelte a szilvesztert, hiszen itt tartják a tavalyi év utolsó, és egyben 2022 első Alakreform táborát. Képekkel és jókívánságokkal üzent rajongóinak.

"Álmodj! Merj! Lépj! Váltsd valòra azt, amiben mindenki más kételkedik. Ez az üzenetem 2022-re is! Mert a CSODA ott van Benned! Képes vagy mindenre, csak HINNED és BÍZNOD kell Önmagadban!" – írta a képhez

Objektum doboz

A sztár nemrégiben árulta el, tíz év után úgy döntött, kicserélteti mellimplantátumait, aminek eredményét nem is rejtegette, hol bikiniben, hol testhez simuló ruhában mutatta meg pálmafás környezetben.

Objektum doboz

A sztár nehéz éven van túl, hiszen márciusban édesanyját vesztette el, augusztusban pedig Schobert Norbi kapott agyvérzést.

Azonban most biztosította követőit, feltöltődve tér vissza Magyarországra!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.