Egyéb kategória

Rubint Réka új mellekkel indítja az évet

A fitneszguru inspiráló üzenetet osztott meg rajongóival, amin átalakulásának eredménye is látszik.

vous - 2022.01.04.
Rubint Réka új mellekkel indítja az évet

Rubint Réka családjával a Seychelles-szigeteken ünnepelte a szilvesztert, hiszen itt tartják a tavalyi év utolsó, és egyben 2022 első Alakreform táborát. Képekkel és jókívánságokkal üzent rajongóinak.

"Álmodj! Merj! Lépj! Váltsd valòra azt, amiben mindenki más kételkedik. Ez az üzenetem 2022-re is! Mert a CSODA ott van Benned! Képes vagy mindenre, csak HINNED és BÍZNOD kell Önmagadban!" – írta a képhez

Objektum doboz

A sztár nemrégiben árulta el, tíz év után úgy döntött, kicserélteti mellimplantátumait, aminek eredményét nem is rejtegette, hol bikiniben, hol testhez simuló ruhában mutatta meg pálmafás környezetben.

Objektum doboz

A sztár nehéz éven van túl, hiszen márciusban édesanyját vesztette el, augusztusban pedig Schobert Norbi kapott agyvérzést.

Azonban most biztosította követőit, feltöltődve tér vissza Magyarországra!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.