Egyéb kategória

Társkeresés fénykép nélkül? Meg se próbáld!

Az elmúlt évtizedben egyre népszerűbbek lettek az online társkeresők, épp ezért rengeteg ember használja ezeket a platformokat. Az elmúlt két évben, a pandémia által átalakított világban csak tovább nőtt ez a tendencia, és további új társkereső oldalak kerültek fel az online térképre.

vous - 2021.10.02.
Társkeresés fénykép nélkül? Meg se próbáld!

Ezzel együtt természetesen jócskán hígult is a kínálat, holott nagyon fontos, hogy a társkereső oldalak szigorú szabályokkal, az ismerkedést megkönnyítendő feltételekkel működjenek. Ha azonban ezek nem történnek meg, akkor sorra érhetik a felhasználókat a kudarcok, és így tántorodnak el aztán az online társkereséstől.

Nem szeretnéd, ha veled is ez történne, ugye?

Ha úgy döntöttél, hogy te is adsz egy esélyt ennek a modern, ám határozottan hatékony ismerkedési formának, akkor mindenképpen érdemes megfontolni a CUPYDO Társkereső tanácsait.

Sikeres társkeresés: fotó és bemutatkozó

Gyakori kérdés, hogy ki mit néz meg először egy nőn vagy egy férfin. Sokszor merül fel, hogy szerelem volt-e első látásra, vagy csak később alakult ki? 

Mindezek a kérdések hűen mutatják, mennyire fontos a külső, vagyis inkább az, hogy a társkereső oldalon szerepeljen rólad fotó.

Nem is akármilyen, hanem jó minőségű és megfelelő méretű. 

Ahhoz, hogy beindítsd valaki fantáziáját, és arra szánja el magát, hogy írjon neked, bizony elengedhetetlen egy pár jó fotó. Nyilvánvalóan nem kell modellnek lenned, nem kötelező profi fotós által lőtt képekkel próbálkozni, bőven elég, ha a lehető legjobban magad adva mosolyogsz a kamerába.

Ha ezt még megfejeled azzal, hogy tisztességesen kitöltöd a bemutatkozásodat, akkor nagyon sok felesleges körtől szabadítod meg magad és a többi társkeresőt is!

Védelem a trolloktól

Ha idegenkedsz a fényképeid megosztásától, fordítsd csak meg a kérdést: te szívesen szóba állnál olyan emberrel, akiről még csak egy fotót sem látsz? Minden felnőtt ember tudja, hogy nem a hajszín lesz a döntő a párválasztásban, de azért a kémiának működnie kell. Azt meg egy ikonból nem fogja senki kideríteni.

Szerencsére a jól működő oldalak nem engedélyeznek olyan profilokat, ahol nincs fénykép és bemutatkozás. Ez a te védelmedet is szolgálja, így nem írogathat neked bárki, aki még a saját arcát sem hajlandó vállalni.

Így azért elég biztonságos az online társkeresés, ugye? Próbáld ki te is, válogass a kedvenc képeid közül, és töltsd fel a legjobbakat a CUPYDO fényképes társkeresőre!

Készen állsz arra, hogy megtaláld a másik feled?

Ha már izzik az ujjaid alatt a billentyűzet, akkor ne is várakoztasd tovább a potenciális társjelölteket. Mutasd be magad, és várd a megkereséseket! Chatelj, ismerkedj, érezd jól magad, és lehet, hogy jövő nyáron már az esküvőt kell tervezned!

Ne riadj meg semmitől: technikai akadály nem vár rád, a védelem biztosítva, találd meg a tökéletes társat életed hátralévő részére!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.